VirusTotal sonucu güvenli mi?

• Konuyu başlatan BeTas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 820

BeTas

Hectopat
Sorun yaratır mı?

1647970279171.png

Dosyayı kendiniz oluşturmadıysanız veya güvendiğiniz birinden almadığınız sürece hiçbir işinize yaramaz sadece zararı olur.

"Windows 10 kalıcı etkinleştirme. RAR"

Güzel isimmiş.

Tam böyle virüs yemelik.

Dosya ismini görmedim Hocam sadece Windows'u etkinleştirmek istiyorsanız bari internetten 10-20 TL satılan keylerden alın en azından virüs yemezsiniz alamam derseniz etkinleştirmeden kullanabilirsiniz.

Dosya ismini görmedim Hocam sadece Windows'u etkinleştirmek istiyorsanız bari internetten 10-20 TL satılan keylerden alın en azından virüs yemezsiniz alamam derseniz etkinleştirmeden kullanabilirsiniz.

Arkadaş kullanıyormuş bir atsana dedim VirusTotal sonuçlarına bakayım dedim bende tam anlamadığım için sizlere sordum.

Bildiğim kadarıyla bazı antivirüs uygulamaları tam anlamı ile çalışmıyor bende birkaç dosya tarattım ve buna rağmen indirdim ancak hâlâ sorun yok dediğim gibi bildiğim kadarıyla. Sizin dosyanız gerçekten virüslü olabilir ancak olmayabilir de siz kendniz bir antivirüs programı indirin ve öyle test edin (Malwarebytes ve Kaspersky bunun için iyi bir seçenek olabilir.)

Geçen gün Amazon'da 5TL'ye Windows 10 Pro Key vardı mesela

Bildiğim kadarıyla bazı antivirüs uygulamaları tam anlamı ile çalışmıyor bende birkaç dosya tarattım ve buna rağmen indirdim ancak hâlâ sorun yok dediğim gibi bildiğim kadarıyla. Sizin dosyanız gerçekten virüslü olabilir ancak olmayabilir de siz kendniz bir antivirüs programı indirin ve öyle test edin (Malwarebytes ve Kaspersky bunun için iyi bir seçenek olabilir.)

Geçen gün Amazon'da 5TL'ye Windows 10 Pro Key vardı mesela

Hocam bir uygulama yüklersiniz bilgisayarınıza keylogger yükler ruhunuz duymaz birkaç hafta sonra hesaplarınız çalınmaya başlar o zaman üzlürsünüz tabii ki bazı hatalar virüs olarak algılayabilir ama genellikle virüs oluyor.

Hocam bir uygulama yüklersiniz bilgisayarınıza keylogger yükler ruhunuz duymaz birkaç hafta sonra hesaplarınız çalınmaya başlar o zaman üzlürsünüz tabii ki bazı hatalar virüs olarak algılayabilir ama genellikle virüs oluyor.

Size şöyle belirteyimki oyun için makro indirmiştim (Roblox için lütfen yanlış anlamayın.) VirusTotal'de tarattım ve birkaç antivirüs programı bunu sakıncalı buldu ancak hala kullanıyorum sorun yok ben böyle belirtmek istemiştim yanlış belirtmişsem özür dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı