VirusTotal sonucu nasıl?

Tamamdır hocam. Bir kaç sorum var. Sıfırladığım diski tekrardan tarayacak mıyım? Tüm diskleri taradıktan sonra sonuç çıkmazsa hala virüs olma riski var mı?
Hem Kaspersky hem Malwarebytes ile Tam Tarama yaparsanız sıkıntı olmaz. GTA Grafik Mod paketi virüsüne o kadar uğraşacaklarını sanmıyorum (Taramada çıkmayacak kadar.).
 
Tamamdır hocam. Bir kaç sorum var. Sıfırladığım diski tekrardan tarayacak mıyım? Tüm diskleri taradıktan sonra sonuç çıkmazsa hala virüs olma riski var mı?
Sıfırlanan diski taramaya gerek yok boşuna, eğer D diskinde ekstra bir zararlı çıkarsa o zaman sıçrama ihtimaline karşı C'yi de tararsınız.
 
Hocam garanti olsun diye tüm diskleri Kaspersky ile taradım, hiç bir şey çıkmadı. Şimdi ne yapmalıyım?
Yan gelip yatabilirsiniz hocam. Bence artık uğraşmaya gerek yok. Ben format bile atmadım. Şuan sıkıntı yok 😀 .
Donanımınıza kadar yapışacak bir virüs olduğunu sanmıyorum.
 
Hocam normalde asla açmam. 40 yılın başı grafik paketi yükleyelim dedik açmak zorunda kaldım...


Tamam hocam şu an ethernet kablosunu çektim Kaspersky tam tarama yapıyor sonuçları yazarım.

Ding! Beklediğim gibi virüs çıktı ve sildi Kaspersky. Sonra ADWCeaner ile de tarattım bir şey bulamadı. Şimdi bir şey yapmam gerekiyor mu? Tüm hesaplarımı kontrol ettim, bir sıkıntı yok.
Sıkıntı etmeyin hocam zararın neresinden dönerseniz kardır antivirüs programlarımız bunun için var açtıysanız taratın yolun başındasınız halen endişelenmeyin ne güzel antivirüslerimizde iyi çalışıyor hemen tak diye bulmuş virüsü ve silmiş sizin adınıza çok sevindim saygı değer hocam. 😍
 

Geri
Yukarı