Korsan oyunların çoğununda vardır. VirusTotal'de sıfır bile gösterebilir bu zor değil korsana destek vermiyoruz ayrıca mantıklı düşünürsek kimse kimseye ücretli olan bir şeyi bedava vermez. O yüzden korsan indirmeyin lütfen.
Nereden indirdiniz? Virüslü gibi duruyor. Ve ayrıca setup değilde içinden çıkan oyunu taratmak önemli. Ben olsam çok istiyorsam eğer sanal makineye windows 7 kurup orada Setup çalıştırıp oyunu kurduktan sonra oradan Virustotal'e taratırdım.
Korsan oyunların çoğununda vardır. VirusTotal'de sıfır bile gösterebilir bu zor değil korsana destek vermiyoruz ayrıca mantıklı düşünürsek kimse kimseye ücretli olan bir şeyi bedava vermez. O yüzden korsan indirmeyin lütfen.
Ben korsan indireceğim hocam. Sistem benim sistemim. Ben sadece soruyorum virüslü mü değil mi diye. Ben virüslerle alakalı 10 tane falan konu açmışımdır. Ama sizin gibi ''Korsana destek vermiyoruz'' falan demiyorlar. Direkt cevabını veriyorlar. Ben sizden sadece cevap istiyorum. Bende biliyorum korsana destek olmadığını.