VirusTotal sonucu nasıl?

Virüslü gibi duruyor ama bazı virüsler hiç tanıdık gelmiyor.

Korsan oyunların çoğununda vardır. VirusTotal'de sıfır bile gösterebilir bu zor değil korsana destek vermiyoruz ayrıca mantıklı düşünürsek kimse kimseye ücretli olan bir şeyi bedava vermez. O yüzden korsan indirmeyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyayı indireceğin site güvenilir bir site ise yükle. Şahsen ben güvenilir olsa bile yüklemezdim çünkü korsan uygulama gibi bir şey tahminimce.

Virüslü gibi duruyor ama bazı virüsler hiç tanıdık gelmiyor.
Nereden indirdiniz? Virüslü gibi duruyor. Ve ayrıca setup değilde içinden çıkan oyunu taratmak önemli. Ben olsam çok istiyorsam eğer sanal makineye windows 7 kurup orada Setup çalıştırıp oyunu kurduktan sonra oradan Virustotal'e taratırdım.

Hocam boşuna risk almayın, bize indireceğiniz şeyi söyleyin size daha güvenlisini atalım.

Korsan oyunların çoğununda vardır. VirusTotal'de sıfır bile gösterebilir bu zor değil korsana destek vermiyoruz ayrıca mantıklı düşünürsek kimse kimseye ücretli olan bir şeyi bedava vermez. O yüzden korsan indirmeyin lütfen.
Ben korsan indireceğim hocam. Sistem benim sistemim. Ben sadece soruyorum virüslü mü değil mi diye. Ben virüslerle alakalı 10 tane falan konu açmışımdır. Ama sizin gibi ''Korsana destek vermiyoruz'' falan demiyorlar. Direkt cevabını veriyorlar. Ben sizden sadece cevap istiyorum. Bende biliyorum korsana destek olmadığını.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı