VirusTotal sonucu nasıldır?

Lbs99229

Centipat
Merhaba, bugün Instagram'da hikayelere bakarken reklam çıktı. Yanlışlıkla elim o reklamda ki linke değdi. Değdikten sonra Instagram'dan ayrılıyorsunuz, verileriniz çalınabilir gibi şeyler yazmıştı sanırım. Sonra bağlantıyı kopyalamak isterken bir yazı çıktı( resmini aşağıya koydum) sonra başka bir yöntemle bağlantıyı kopyalayıp VirusTotal'da tarattım. VirusTotal sonucu nasıl? Herhangi bir verim çalınmış mıdır?

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-31_222825091.png
    resim_2025-01-31_222825091.png
    69 KB · Görüntüleme: 29
Yani hepsi zaten yeşil tikli birde "nstagram'dan ayrılıyorsunuz, verileriniz çalınabilir" gibi uyarılar sadece bir şey olursa Instagram'ın üstüne kalmasın diye yapılan yöntemler. Ortada kesinlikle verileriniz çalınacak diye durum yok illa. Birde virüstotal bildiğim kadarıyla dosya taramada kullanılıyor bağlantıyı nasıl taradınız bilemiyorum. Fakat bağlantıdaki sitenin adını bir şekilde hatırlıyorsanız yazabilmeniz iyi olabilir. Belki benim bildiğim bir sitedir

Yani hepsi zaten yeşil tikli birde "nstagram'dan ayrılıyorsunuz, verileriniz çalınabilir" gibi uyarılar sadece bir şey olursa Instagram'ın üstüne kalmasın diye yapılan yöntemler. Ortada kesinlikle verileriniz çalınacak diye durum yok illa. Birde virüstotal bildiğim kadarıyla dosya taramada kullanılıyor bağlantıyı nasıl taradınız bilemiyorum. Fakat bağlantıdaki sitenin adını bir şekilde hatırlıyorsanız yazabilmeniz iyi olabilir. Belki benim bildiğim bir sitedir
Otel reklamıymış. Ama orijinal mı değil mi bilemiyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-31_225307267.png
    resim_2025-01-31_225307267.png
    70,5 KB · Görüntüleme: 16

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı