VirusTotal sonucu temiz mi?

Berkay123412

Centipat
Daha fazla  
Merhaba VirusTotal'de tarattığım bir uygulama şöyle sonuç verdi VirusTotal

Sizce temiz mi? Keylogger trojan falan diyor da bunların gerçek sonuç olduğundan emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim yaptıysa sağlam yapmış 😀
Sonoyuncu vs. yazmış bide çoluğu çocuğu kandırıyor hocam sakın açmayın virüslü dosya bilgileriniz tık diye karşı tarafa gider.

Merhaba VirusTotal'de tarattığım bir uygulama şöyle sonuç verdi VirusTotal

Sizce temiz mi? Keylogger trojan falan diyor da bunların gerçek sonuç olduğundan emin değilim.
Malwarabytes, Kaspersky gibi çok bilinen antivirüsler uyarı vermiş, false-positive olma imkanı yok, gerçekten virüs, dosyayı açmayın, daha RAR içinde bu kadar uyarı varsa kim bilir RAR'dan çıkarınca ne olacak.

Virüslü dosya sakın indirip açmayın.
Teşekkür ederim bilgi için

Kim yaptıysa sağlam yapmış 😀
Sonoyuncu vs. yazmış bide çoluğu çocuğu kandırıyor hocam sakın açmayın virüslü dosya bilgileriniz tık diye karşı tarafa gider.
Tamamdır hocam teşekkür ediyorum

Malwarabytes, Kaspersky gibi çok bilinen antivirüsler uyarı vermiş, false-positive olma imkanı yok, gerçekten virüs, dosyayı açmayın, daha RAR içinde bu kadar uyarı varsa kim bilir RAR'dan çıkarınca ne olacak.
Bilgi için teşekkür ederim açmayacağım

Bilinen antivirüslere bakın hocam virüs demişse büyük ihtimalle virüstür.
Cevap için teşekkür ederim virüsmüş açmayacağım

Hocam belki yanlışıkla tıklamış olabilirmisin? anti-virüs programların var ise yinede bi kontrol et test ettir.
Hocam dosyanın içini taratmak için indirdim fakat hiç açmadım ama yinede bi virüs kontrolü yapacağım ne olur ne olmaz cevabın için teşekkür ederim

Cevap için teşekkür ederim virüsmüş açmayacağım

Hocam dosyanın içini taratmak için indirdim fakat hiç açmadım ama yinede bi virüs kontrolü yapacağım ne olur ne olmaz cevabın için teşekkür ederim
Bilgisayarınızı sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanmak dileğiyle, iyi oyunlar iyi günler dilerim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı