False Positive olabilir. Sadece bir tanesi uyarı veriyorsa sorun olacağını sanmıyorum.
Anladım, teşekkürler hocalarımFalse positive vermiştir. Diğerleri yok diyorsa yoktur virüs.
Peki PUA sadece dediğiniz gibi uygulamada mı reklam gösterir (yani herhangi bir zarar vermez mi) yoksa bilgisayara zarar verir mi hocam?PUA=>Potentially Unwanted Application yani potansiyel istenmeyen uygulama. Zararlı değil en fazla uygulama arayüzünde reklam gösterir. Yine de tarama sonucunu paylaşın.
Genel olarak istenmeyen uygulama sınıfına girebilmesi için reklam göstermesine gerek yok. Kurulum sırasında karınca duası kadar bir kutucuk koyar onu da işaretli getirir varsayılan olarak, farkında olmadan birkaç uygulama kurabilir sisteme ekstradan. Reklam gösterebilir, başlangıca atabilir kendini gerekli gereksiz veri toplamak için. Çok önemli değilse ve internet bağlantısı şart değilse AV yazılımından veya Defender'ın güvenlik duvarından uygulamanın internete bağlanmasını engelleyin kafanız rahat olsun.Anladım, teşekkürler hocalarım.
Peki PUA sadece dediğiniz gibi uygulamada mı reklam gösterir (yani herhangi bir zarar vermez mi) yoksa bilgisayara zarar verir mi hocam?
Çok sağolun hocamGenel olarak istenmeyen uygulama sınıfına girebilmesi için reklam göstermesine gerek yok. Kurulum sırasında karınca duası kadar bir kutucuk koyar onu da işaretli getirir varsayılan olarak, farkında olmadan birkaç uygulama kurabilir sisteme ekstradan. Reklam gösterebilir, başlangıca atabilir kendini gerekli gereksiz veri toplamak için. Çok önemli değilse ve internet bağlantısı şart değilse AV yazılımından veya Defender'ın güvenlik duvarından uygulamanın internete bağlanmasını engelleyin kafanız rahat olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.