VirusTotal WinRAR'da trojan buluyor

• Konuyu başlatan hari
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 4.331

hari

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Technopat'ın indir sayfasından WinRAR'ı indirdim daha sonra VirusTotal'de arattığımda dosyada trojan buldu korkulcak bir şey var mıdır?

1673954243746.png

Herhangi bir virus olmayan temiz dosyayi oraya atin muhtemelen bilinmeyen veya bilinen 1 antivirus tehlikeli olarak gorecek dosyayi. VirusTotal icerisinde bir suru antivirus var illa 1 tanesi virus olarak gorebilir. WinRAR zaten guvenilir bir uygulama sıkıntı yok.

Linkini atar mısın? Virustotal'de temiz çıkıp açınca uyarı verenler olabiliyor. ClamAV false positive uyarılar verebiliyor ama yine de biraz ciddiye almak gerek fakat bu durumda pek sanmıyorum. Google tespit etmiş. O da false positive verebilir ama ClamAV kadar değil. Yine de açma. Linki at bakayım ben.

Herhangi bir virus olmayan temiz dosyayi oraya atin muhtemelen bilinmeyen veya bilinen 1 antivirus tehlikeli olarak gorecek dosyayi. VirusTotal icerisinde bir suru antivirus var illa 1 tanesi virus olarak gorebilir. WinRAR zaten guvenilir bir uygulama sıkıntı yok.
ClaimAV hatalı tespitler verebiliyor ama hiç kimse bulmasa bile virüs olabiliyor. Yıllar sonra birisi yorumlara yazıp söylüyor. İş işten geçmiş oluyor. Yani linki atması gerek.

Claimav hatalı tespitler verebiliyor ama hiç kimse bulmasa bile virüs olabiliyor. Yıllar sonra birisi yorumlara yazıp söylüyor. İş işten geçmiş oluyor. Yani linki atması gerek.

WinRAR viruslu bir uygulama degil.

Linkini atar mısın? Virustotal'de temiz çıkıp açınca uyarı verenler olabiliyor. ClamAV false positive uyarılar verebiliyor ama yine de biraz ciddiye almak gerek fakat bu durumda pek sanmıyorum. Google tespit etmiş. O da false positive verebilir ama ClamAV kadar değil. Yine de açma. Linki at bakayım ben.
WinRAR 64-bit bu konudaki linkten indirdim
VirusTotal buda virüs total sonuçları

Neyse bakayım ben yine. En son yıllar önce bakmıştım bu konuya. Çok değişik antivirüslerde diyordu ama bazıları fazla agresif. WinRaR uzantılarında saklanan virüsler olabiliyor bazı şeyler yüzünden. Ondan motor virüs diyor ama sonra yıllar geçiyor düzeliyor. O dosya hala var mı diye.

Google'da çok iyi tespit edemiyor zaten VT Google'ın , Google'ın mobilde ki güvenlik çözümleri ile Bilgisayardaki çözümleri bir defender kadar olamadı.
Google'un virüs dediği şey Google Play'de duruyor. Öyle değişik bir şey ve gerçekten virüs ama niye kaldırmıyor harbiden. WinRar'ı demiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı