VirusTotal'de programı test eden kullanıcılar mı bulunuyor?

Movansha

Centipat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba. Ben iki bilgisayar arasında bağlantı kuran ve iletişim halinde olan programlar yazıyordum.
VirusTotal'de false-positive mevzuları var. Bundan önceki yaptığım programları da burada denedim.
Son olarak yaptığım programı derleyerek VirusTotal'e attım.
Program tarandı falan her neyse, hikaye şu:
Yaptığım iki adet program var. Sunucu ve Client.
Sunucu port açıp bu port üzerinden yayın yapıyor, Client bu porta bağlanıp dinleme yapıyor.
Sunucu sadece Client tarafından gönderilen anahtar eşleşirse bağlantıyı kabul ediyor.
Client programını VirusTotal'e yükledikten bir süre sonra kendi IP'mden bağlantı beklerken 3, 4 farklı IP adresi (farklı zaman aralıklarında) açtığım porta bağlandı. Anahtar sorunu mu var dedim ama SS alınabilmesi %100 Client bağlantılıydı.
Yani Kanada, Amerika, Çin gibi farklı yerlerden bağlantı geldi. Sizce durum ne?
İki farklı bilgisayardan gelen ekran görüntüleri:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantı almak için tünelleme servisi mi kullanıyorsun?
Hayır. Veri-yanıt şeklinde doğrudan bağlantı (basit TCP).

Dosyaları işleyen anti-virus çalıştırmak için donör ortama gönderiyor olabilir. Eskiden antiviraller bu şekilde üretiliyor idi en azından.
Sanmıyorum. Tarama bittikten saatler sonra bile bağlantı geldi. Dosya birilerinin eline geçmiş ki anahtar eşleşmesi ile bağlantı sağlanmış. Bu da benim aklımda test eden şahıslar fikrini oluşturdu.

2. SS çok garip görünüyor zaten. Windows 7, IE, Notepad "aaaaaa..."
Özellikle Görev Yöneticisi, çok sayıda explorer ve cmd falan açık. Bunu dosyayı incelemeye çalışan birisi yapıyor gibi görünüyor.

Haricinde farklı IP adreslerinden de bağlantı geldi ama onlarda anahtar eşlenmediği için benim açtığım porta bağlanamadılar.

Şu an temiz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…