VirusTotal'deki dosya güvenli midir?

yavuz5434

Hectopat
Daha fazla  

Bence indirmemek lazım hiç güvenli durmuyor (başka forum sayfasından indirdim isim vermek istemiyorum)

Dosyayı çalıştırdım virüsmüş kaspersky ile temizledim :D

Son düzenleme:

Bence indirmemek lazım hiç güvenli durmuyor (başka forum sayfasından indirdim isim vermek istemiyorum)
Dostum virüstotal'deki anti-virüs motorlarının hepsinin lisansı yoktur. Bu yüzden o siteye her daim güvenme. Özellikle sadece 4 gibi az sayısal veride anti-virüs motoru uyarı verdiğinde virüs olmayan şeyi virüs bile algılamış olduğu için o kadar az sayıda az uyarı geliyor.
Burada bu safer durum daha farklı. Çok fazla anti-virüs motoru uyarı vermiş. Anlattıklarıma rağmen ne kadar fazla uyarı verirse o dosya o kadar güvensizdir, yani virüs olma ihtimali artar. O yüzden bu dosya güvenilire hiç benzemiyor

SQL Injection için kullanılması sebebiyle zararlı işaretlenmesi gayet normal. Fakat SQL için artık Havij kullanmayın. Ek olarak, indirdiğiniz forumun hangisi olduğunu da biliyorum, Havij orada eskiden de çok popülerdi fakat günümüzde alternatiflere yönelmeniz gerek.

Uygulama hakkında bilgim yok fakat açık bulma uygulaması olduğundan dolayı böyle olabilir. Yinede indirmemeni tavsiye ederim. Publisherın eline düşecektir bilgileriniz.

İndirmemeni öneririm, büyük ihtimalle crack bir dosya ancak zararlıya benziyor. Dosya büyük ihtimalle zararlı, açma/indirme.

Hocam crack olsa o kadar fazla antivirüs virüslü işaretlemez ve görünüşe göre çok fazla virüslü dosya var. Crackli uygulamalar genelde 2-3 tane antivirüs virüslü işaretler. MediaFire VirusTotal 5'ten fazla tehdit bulunca kaldırıyor.

Hocam crack olsa o kadar fazla antivirüs virüslü işaretlemez ve görünüşe göre çok fazla virüslü dosya var. Crackli uygulamalar genelde 2-3 tane antivirüs virüslü işaretler. MediaFire VirusTotal 5'ten fazla tehdit bulunca kaldırıyor.
Hayır, 2-3 tane işaretlemez hocam. 10'dan, 20'den fazla işaretleyebilir (bu AV'nin veritabanına bağlı) bu da hem Crack hem de Zararlıya benziyor ancak bence bu bir Zararlı yazılım. Crack değil.

SQL Injection için kullanılması sebebiyle zararlı işaretlenmesi gayet normal. Fakat SQL için artık Havij kullanmayın. Ek olarak, indirdiğiniz forumun hangisi olduğunu da biliyorum, Havij orada eskiden de çok popülerdi fakat günümüzde alternatiflere yönelmeniz gerek.
2 mizde nerden indirdiğimizi biliyoruz :D ve ne olduğunuda bildiğin için soruyorum peki sql olduğu için mi böyle uyarılar veriyor yoksa güvenilirmi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı