Mucize Kartal
Hectopat
Kaspersky 7 24 koruyor efendim sizi tabiki kurmalıyız. Hatta link veriyim. Malwarebytes Cyber Security for Home & Business | Anti-MalwareKaspersky'da neymiş hemen beni kurun.
Kaspersky 7 24 koruyor efendim sizi tabiki kurmalıyız. Hatta link veriyim. Malwarebytes Cyber Security for Home & Business | Anti-MalwareKaspersky'da neymiş hemen beni kurun.
Ben sanki korumuyorum hocam ayıp ediyorsunuz.Kaspersky 7 24 koruyor efendim sizi tabiki kurmalıyız. Hatta link veriyim. Malwarebytes Cyber Security for Home & Business | Anti-Malware
Ben sanki korumuyorum hocam ayıp ediyorsunuz.
Kalite ucuz değildirHocam çok pahalısınız ayıp olmasında. Kaspersky Free ve paralısı ucuz. Türkiye'de yaşıyoruz.
Av test sitesindeki sonuçlar öyle demiyor amaKalite ucuz değildir.
Bu Malwarebytes'a karşı yapılmış büyük bir iftiradır.Av test sitesindeki sonuçlar öyle demiyor ama. Malware Protection Test September 2022
99.81 siz.
99.96 kaspersky.
16 yanlış alarm siz.
0 yanlış alarm kaspersky.
Ama siz yine de kalbimizdesiniz.
Bu Malwarebytes'a karşı yapılmış büyük bir iftiradır.
Eki Görüntüle 1652110
Hocam bu sizin görüşünüz Kaspersky dediğiniz program datalarınızı çalıyor(!)Kaspersky candır gerisi heyecandır. Kötü değilsiniz ama bir Kaspersky değilsiniz be.
Hocam bu sizin görüşünüz Kaspersky dediğiniz program datalarınızı çalıyor(!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.