Vista 32 bit windows 10 64 bit yükseltme

05pisagor

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım 64 bit i destekliyor. Ben şu an vista 32 bit kullanmaktayım ama RAM'i 2 GB'dan 4 gb'a yükselttim. Ve windows 10 a geçmek istiyorum ve ram 4 gb olduğu için 64 bit kurmam lazım. Windows 10 64 bit ISO dosyasını bir DVD'ye kaydedip yükleme yaparsam herhangi bir sorun olur mu. Yardımcı olursanız sevinirim.

sosyal 10.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Sıkıntı Olmaz İşlemcin Dört Çekirdek
Benim Bilgisayrımda Vistaydı
2 Gb Ram 64 Bit Windows 10 Kullandım İyi Çalışıyor Ben Hemde Core 2 Quad ile değil core 2 duo ile kullandım

Benim üzerinde deneyler yaptığım Pentium P6200 (çift çekirdek),2 GB RAM bulunan bir laptopum var.Onda Windows 10 b2004 64 bit kullanıyorum stabil çalışıyor.Evhamlanmana gerek yok hem RAM'i de yükseltmişsin zaten ne kafana takıyorsun :D

Benim üzerinde deneyler yaptığım Pentium P6200 (çift çekirdek),2 GB RAM bulunan bir laptopum var.Onda Windows 10 b2004 64 bit kullanıyorum stabil çalışıyor.Evhamlanmana gerek yok hem RAM'i de yükseltmişsin zaten ne kafana takıyorsun :D
Aynen Öyle Ama Gereksiz Özellikleri Kapatırsa Ve Performansı En İyi Göre Ayarlarsa Daha İyi Olur

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı