Çözüldü Vista'ya Format atarken "0x80070241" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

508510

Decapat
Selamünaleyküm dostlar, daha önce Dual boot yaptığım PC'de Dual boot yaptıktan kısa bir zaman sonra Vista'yı kaldırmıştım ve sadece 7 kalmıştı. Ne yazık ki Vista'nın klasörlerini kaldıramıyordum şimdi 7'yi de kaldırıp temiz kurulum olarak Vista yüklemek istedim. Sonra da resimdeki hata kodunu aldım. acaba Dual boot ile mi alakalı?

Dosya Ekleri

• 20220331_224530.jpg
    20220331_224530.jpg
    292,9 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selamünaleyküm dostlar, daha önce Dual boot yaptığım PC'de Dual boot yaptıktan kısa bir zaman sonra Vista'yı kaldırmıştım ve sadece 7 kalmıştı. Ne yazık ki Vista'nın klasörlerini kaldıramıyordum şimdi 7'yi de kaldırıp temiz kurulum olarak Vista yüklemek istedim. Sonra da resimdeki hata kodunu aldım. acaba Dual boot ile mi alakalı?
ISO dosyası bozulmuş. Yeniden ISO dosyasını indirip yeniden kurulum yapın.

Çözüm

İş yarına kaldı desene, archive.org sitesinden indirmiştim eskiden onlar bayağı kaliteliydi.
İş yarına kaldı desene, archive.org sitesinden indirmiştim eskiden onlar bayağı kaliteliydi.

Hocam BIOS'a girice "boot device" kısmında SSD'yi görmüyordu, sonra öbür kısma girdim hangi kısım olduğunu unuttum orada hem SSD'yi hem de Flashdisk'i görüyordu. Boot device kısmında ikinci kısımdayken SSD'yi seçince boot device kısmında bu sefer flashdisk gözükmüyordu. Bir de harici DVD sürücüm var onu görüyor normal bilgisayarda ama boot olarak başlatmıyor BIOS'tan ayarını yapmama rağmen. Bu arada daha dosyalar koyalanıyor kısmında hata veriyordu archive.orgdan indirdiğim ISO dosyası sorunsuz çıktı şu an güzel gidiyor. Demek ki ISO dosyası ile alakalıymış. Çözümünüz için sağ olun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı