Çözüldü Visual 2017 0x80070666 Yükleme Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

207061

Megapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,
Bugün ekran kartımla kavuştuk sonunda. Ürünümü aktif kullanmaya başladım ve fan kontrol için GPU Tweak II uygulamasını da aktif hale getirmek istedim. Uygulamayı ekran kartımı Asus'a kayıt ettirdikten sonra bana önerilen linkten indirdim. Ancak yüklerken bir hata ile karşılaşıyorum. Yükleme sırasında işleme devam etmek için benden "Microsoft Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2017(x64)" kurmamı istiyor.

Ancak bilgisayarımda daha güncel bir versiyonu kurulu olduğundan dolayı hata veriyor ve yükleme kapanıyor. Hata mesajı olarak da aşağıda ekran görüntüsünü koyduğum ileti geliyor.
error.JPG

Bu hatadan sonra araç kurulamıyor ve çözüm önerisi olarak da bana şu anda mevcut olan (daha güncel) sürümümü kaldırmamı öneriyor.

Aslında stabil çalışan bilgisayarımdaki dosyaları silmek istemiyorum. Bu uygulamada da C++ yüklemesini atlamaya izin yok. Alternatif önerebilecek bir arkadaşımız var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.

Rehberin tam tersini yapar mısınız? Yani 2017'yi kaldırmak yerine görev yöneticisinden 2015 Visual'ini kaldırıp sonra Visual 2017'yi kurun.
Visual 2015, 2017'nin eski versiyonu. Birinden birisi yüklüyse diğerinin yüklenmesini engelliyor.

Çözüm
Merhabalar.

Rehberin tam tersini yapar mısınız? Yani 2017'yi kaldırmak yerine görev yöneticisinden 2015 Visual'ini kaldırıp sonra Visual 2017'yi kurun.
Visual 2015, 2017'nin eski versiyonu. Birinden birisi yüklüyse diğerinin yüklenmesini engelliyor.
Merhaba,
Dediğiniz gibi yaptım ve uygulama yüklendi. Bende her ikisi de yüklü durumda. 2015'i kaldırmamı önerir misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı