Xion Hectopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 339 Makaleler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2015 #1 Biraz Visual Basic'e heveslendim. Kendim birkaç bir şey denedim ama kaynaksız olmuyor tabi. Bana güzel kaynak önerebilir misiniz? Mümkünse en baştan başlasın.
Biraz Visual Basic'e heveslendim. Kendim birkaç bir şey denedim ama kaynaksız olmuyor tabi. Bana güzel kaynak önerebilir misiniz? Mümkünse en baştan başlasın.
P prodevx Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 31 Ağustos 2015 #2 Başlangıç için kesinlikle C#'ı öneriyorum.
I3eyaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 1.073 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #3 C ile başla bence. Vb öğrenenler pek tavsiye etmiyor.
D deepdark0 Ziyaretçi 1 Eylül 2015 #4 Şu konuları incelemeni öneririm. Çok yararlı tavsiyeler ve kaynaklar var. Programlama Dili Nasıl Öğrenilir? Başlangıç için yazılım dili tavsiyesi
Şu konuları incelemeni öneririm. Çok yararlı tavsiyeler ve kaynaklar var. Programlama Dili Nasıl Öğrenilir? Başlangıç için yazılım dili tavsiyesi