Çözüldü Visual C++ 2019 x64 Kurarken "VC_runtimeMinimum_x64.msi" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Syntax#

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Software Developer
İşlemci
Amd ryzen 3600x
Arkadaşlar merhaba,
Genelde oyunlara girerken şu hatayı almaktayım.

Normalde cancel dediğimde CS:GO açılıyor fakat bugün yüklediğim Ready or Not Microsoft Visual C++ 2019'u yüklememi istiyor. Bir önceki ekran görüntüsündeki Ok'a basınca aşağıdaki hatayı almaktayım.

Forumdaki tüm önerileri gerçekleştirdim. Toplu bir şekilde tüm redisturable Package'leri kurdum fakat bir tek 2019 sürümünde hata almaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu tam çözemesem de Ready or Not oyununa giriş yapabildim. Kayıt defterindeki ve Program Cachedeki Visual Studio C++ ile alakalı her şeyi sildim. Bilgisayarı defalarca resetledim ve sorunum çözüldü. Şu an Visual Studio C++'ı kurmak istediğimde kritik hata veriyor ancak oynadığım oyunlar Visual Studio C++'ı gördüğü için problem etmiyorum. Teşekkür ederim herkese.

Şuradaki linklerden dener misin?

Bir arkadaş aynı konuyu açmıştı ve çözüm önerisinde bulunmuştum. Geri dönüş alamadım maalesef. Bir de siz deneyin bakalım.

Yüklediğiniz görseldeki Package Cache dosyasını bulacaksınız. Bulduktan sonra aşağıdaki işlemi uygulayın.

Bu değeri yedekleyin. Yedekledikten sonra kayıt defterinden silin. Daha sonra Visual C++ kurulumunu yapmaya çalışın.

LastUsedSource anahtarını silecekseniz sadece.

Teşekkür ederim maalesef ki bir şey değişmedi.

Buradaki yöntemleri denediniz mi acaba?

Sorunu tam çözemesem de Ready or Not oyununa giriş yapabildim. Kayıt defterindeki ve Program Cachedeki Visual Studio C++ ile alakalı her şeyi sildim. Bilgisayarı defalarca resetledim ve sorunum çözüldü. Şu an Visual Studio C++'ı kurmak istediğimde kritik hata veriyor ancak oynadığım oyunlar Visual Studio C++'ı gördüğü için problem etmiyorum. Teşekkür ederim herkese.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…