Visual C++ 2022 X64 Minimum Runtime hatası

• Konuyu başlatan xanser
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 70

xanser

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
BORY SSD ve SAMSUNG HDD
Ekran kartı
GTX 1660 SUPER
Anakart
ASRock B450M-HDV r4.0
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Arkadaşlar bir hatayla karşı karşıyayım. FC 26'ya girerken olsun NVIDIA'nın uygulamasını yüklerken olsun veya herhangi bir uygulamada bazen bu hatayla karşılaşıyorum. Mesela şu an NVIDIA'yı bana yükletmiyor. Tamam deyince de görsel 2'deki hatayı veriyor. Nasıl çözeceğim bunu?

1.png
2.png

Arkadaşlar bir hatayla karşı karşıyayım. FC 26'ya girerken olsun NVIDIA'nın uygulamasını yüklerken olsun veya herhangi bir uygulamada bazen bu hatayla karşılaşıyorum. Mesela şu an NVIDIA'yı bana yükletmiyor. Tamam deyince de görsel 2'deki hatayı veriyor. Nasıl çözeceğim bunu?

Eki Görüntüle 2598697Eki Görüntüle 2598698
Programlardan Visual C 2015-22 ne varsa kaldırıp tekrar kurman işe yarayabilir buradan.

Kaldıramıyorsan ve herhangi bir durumda (yanlış yaparsan v.b olacaklardan) sorumluluk almayı tercih ediyorsan, şunu deneyebilirsin:

Win + R'ye bas,
regedit.exe + Enter
"Kayıt Defteri Düzenleyicisi" açılacak, burada şu seti bul

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Installer\Products

Burada tek tek tıkla, ürün isminin sağ tarafında vc++2022 RunTime veya vc++ görünenleri sil.

Buradan VC setini tekrar indir ve kur.

Son düzenleme:
Programlardan Visual C 2015-22 ne varsa kaldırıp tekrar kurman işe yarayabilir buradan.

Kaldıramıyorsan ve herhangi bir durumda (yanlış yaparsan vb olacaklardan) sorumluluk almayı tercih ediyorsan, şunu deneyebilirsin:

Win + R'ye bas,
regedit.exe + enter.
"Kayır defteri düzenleyicisi" açılacak, burada şu seti bul.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Installer\Products

Burada tek tek tıkla, ürün isminin sağ tarafında vc++2022 runtime veya vc++ görünenleri sil.

Buradan vc setini tekrar indir ve kur.

Yanında runtime olanların klasörlerini mi sileyim yoksa sadece yanında yazan dosyayı mı sileyim?

Yanında runtime olanların klasörlerini mi sileyim yoksa sadece yanında yazan dosyayı mı sileyim?
Klasör dememişim, sadece isim demişim - Klasör göremedim zira kayıt defterinde, sende klasör de mi var o adresin içinde? Olmaması gerek.

Eki Görüntüle 2598740Eki Görüntüle 2598741Eki Görüntüle 2598742
Sildim ve indirmeye çalıştım tekrar. Kurulumda bile böyle oluyor. Çok can sıktı.
Böyle olabiliyor malesef... Regedit kısmından silerek bunu çözmeyi deneyebilirsin, ancak orta ileri seviye kullanıcıysan ve riskleri kabul edersen.

Diğer türlü, emin olmamakla birlikte, formatladıktan sonra kurulumları yapabilirsin. Ancak burada oyun kırık mı değil mi bilemiyorum.

Sadece Nvidia özelinde düşünerek hareket edebiliriz son olarak, regedit öncesi; DDU ile sürücüleri silip tekrar kurmak - eğer bu hafta önceden çalışıyordu ve şimdi çalışmıyorsa, önerilen versiyondan bir veya iki öncekini kurabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı