Kodlar paylaştığım ekran görüntülerinde mevcut. Sürekli aynı hataları alıyorum.
Az önce kendi sorunumun çözümünü kendim buldum ilerleyeceğiniz adımlar ise çok basit.
Bilgisayarın arama kısmına girip "regedit" yazınız ve HKEY_CLASSES_ROOT\Installer\Products\ konumuna ilerleyiniz isimleri " F942F94A19C0F79468FD2B85E5E8677B" tarzı olan klasörlere tek tek tıklayıp içinde yüklemesinde sorun yaşadığımız Visual C++ 2015 isimlerini arayınız ve gördüğünüz Visual C++ 2015 dosyaları barındıran klasörleri siliniz. Birden fazla çıktı bende sizde kaç tane çıkar bilemem.
Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın ve altta vermiş olduğum linkten güncel Visual C++ 2015-2019 'un güncel versiyonunu x64 ve x86'sını indirip kurunuz, kurulumun ardından bilgisayarı tekrar yeniden başlatmayı unutmayınız. Umarım yardımcı olabilmişimdir
En son desteklenen Visual C++ indirmeleri
Bu makalede, Visual C++ yazılımının en son sürümlerine yönelik indirme bağlantıları listelenmektedir.
Sorunun çözümünü bulduğum kaynak:
I've been trying to install Visual C++ 2015-2019 x64 for some time now but every time I try no matter what I do I get the error the older version of Microsoft Visual C++ 2019 x64 minimum runtime
answers.microsoft.com