wombat Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 196 12 Şubat 2024 #1 Ubisoft Connect'e girdiğimde bu hatayı alıyorum ve bu yüzden oyun da oynayamıyorum, lütfern yardım edin.
Ubisoft Connect'e girdiğimde bu hatayı alıyorum ve bu yüzden oyun da oynayamıyorum, lütfern yardım edin.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.094 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #2 wombat dedi: Ubisoft Connect'e girdiğimde bu hatayı alıyorum ve bu yüzden oyun da oynayamıyorum, lütfern yardım edin. Eki Görüntüle 2114698 Genişletmek için tıkla... En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. learn.microsoft.com Bu linkten X64 olan dosyaları indir kur. Bilgisayarı yeniden başlat. Artı 0 Eksi
wombat dedi: Ubisoft Connect'e girdiğimde bu hatayı alıyorum ve bu yüzden oyun da oynayamıyorum, lütfern yardım edin. Eki Görüntüle 2114698 Genişletmek için tıkla... En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. learn.microsoft.com Bu linkten X64 olan dosyaları indir kur. Bilgisayarı yeniden başlat.
KS KS wombat Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 196 12 Şubat 2024 #3 Rona dedi: En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. learn.microsoft.com Bu linkten X64 olan dosyaları indir kur. Bilgisayarı yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... yaptım fakat aynı hata devam ediyor. Artı 0 Eksi
Rona dedi: En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. learn.microsoft.com Bu linkten X64 olan dosyaları indir kur. Bilgisayarı yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... yaptım fakat aynı hata devam ediyor.