Çözüldü Visual Studio 2010 Kaydetdiğim Projeyi Açamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Kaydettiğim projenin .sln dosyasını açtığımda böyle bir ekranla karşılaşıyorum:

eMpO4Mn.png

Ama her dosyada olmuyor bu, sadece bazılarında.
.sln dosyasının konumuna gidiyorum, birlikte aç deyip Visual Studio ile açıyorum ama yine aynı.
Sorunun ne olduğunu ve çözümünü bilen birisi var mı? Şimdiden teşekkürler.

Programı yönetici olarak çalıştırın. Ek olarak projelerin olduğu klasörlerde Türkçe karakter var mı kontrol edin.

Yönetici olarak çalıştırmak işe yaramadı. Projelerin olduğu klasörler programın kendi oluşturduğu klasörler, yine de kontrol ettim, Türkçe karakter yok.

Yönetici olarak çalıştırmak işe yaramadı. Projelerin olduğu klasörler programın kendi oluşturduğu klasörler, yine de kontrol ettim, Türkçe karakter yok.

- - - Güncellendi - - -

Sorunu hala çözemedim arkadaşlar :confused:
Sol üstte view sekmesinden solution explorer'ı ekle. Sağda propertiesin yanında çıkar. Onu aç ve form1.cs yi 2 kere tıkla gelir.

Sırf teşekkür etmek için üye oldum. Eyvallah, çok sağ ol. Teşekkürler, başarılar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı