Netfw değiştirmelisiniz. Aşağıdaki makaleler işinize yarayacaktır;Visual Studio 2012 sürümünde sıkıntılar olduğu için Visual Studio 2017 sürümüne geçtim. CefSharp indirmeye çalışınca bu hatayı alıyorum.Eki Görüntüle 1887964
Peki bir şey soracağım bu hatayı gidermek için Netfw 4.6.1 yüklemek yeterli değil mi?Netfw değiştirmelisiniz. Aşağıdaki makaleler işinize yarayacaktır;
Nasıl Yapılır: Hedef Framework ve Platform Araç Kümesini Değiştirme
.NET Framework geliştirici paketini yükleme veya yeniden dağıtılabilir - .NET Framework
4.5.3 .NET Framework yüklendikten sonra Visual Studio 2012'de projeleri açtığınızda, beklenmeyen iletişim kutusu görüntülenir. - Microsoft Desteği
Sanırım değil, çünkü makalelerde de yazdığı üzere belirli sürümleri destekliyorlar. Yüksek ya da düşük sürümler karşısında bu hataları alıyor olabilirsiniz. Yazdığına göre de VS 2012'nin desteklediği paket;Peki bir şey soracağım bu hatayı gidermek için Netfw 4.6.1 yüklemek yeterli değil mi?
Eskiden VS 2012 kullanıyordum artık VS 2017 kullanıyorum.Sanırım değil, çünkü makalelerde de yazdığı üzere belirli sürümleri destekliyorlar. Yüksek ya da düşük sürümler karşısında bu hataları alıyor olabilirsiniz. Yazdığına göre de VS 2012'nin desteklediği paket;
Download .NET Framework 4.5 | Free official downloads
Yüklemeniz gereken FW bu ama yükledikten sonra da VS'da FW seçimi yapmanız gerekebilir. Diğer makaleler içinde nasıl seçeceğiniz de yazmakta.Eskiden VS 2012 kullanıyordum artık VS 2017 kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.