Visual Studio 2019 vs 2022

ZOAX

Decapat
Sorum şu: Sistemi çok iyi olmayan bir bilgisayarım var ve zaten büyük projeler geliştirmeyeceğim. C# öğrenmeye yeni başladım ve Visual Studio 2022 kullanıyorum, ancak performans sorunları yaşadığım için Visual Studio 2019'a geçmeyi düşünüyorum. Sistemim 8 GB RAM ve i3-4130 işlemciye sahip. Sizce, Visual Studio 2019 kullanmamda sorun olur mu?

Sorun olmaz. Eğer performans sorunları yaşıyorsan Visual Studio yerine lightweight bir editör ve terminalden çalışan bir compiler kullanabilirsin.

Edit: Dediğim gibi yaparsan birçok IDE özelliğinden mahrum kalırsın, C# ve Java gibi dillerde IDE kullanmanın epey kolaylık sağladığını düşünüyorum.

Reis tahminim HDD kullanıyorsun o sistemle VS'de 2019 olsa bile proje geliştirmek işkence olur. Yani kullanmanda sorun olmaz açarsın ama derlemeler çok uzun sürer. Güncel sistemle belki 10 dakikada yapacağın işlemi bu sistmele 1 - 1 buçuk saatte falan yaparsın.

Çift çekirdekli işlemci, HDD ve 3 GB RAM kullanıyorum. 2019 akıcı şekilde kullanıyorum. 32 Bit sürümü.

Hayır hocam, bilgisayarımın dahili depolama birimi olarak 120 GB kapasiteli bir SSD kullanıyorum.

2019 kullanın. 2022 64 Bit olduğu için çok daha fazla RAM kullanıyor. Ek olarak daha fazla modül var içinde. O yüzden işlemci kullanımı daha fazla. Zaten basit şeyler yapacakmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…