Çözüldü Visual Studio 2019'da Build hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ressh

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Nostalji yapmak için Windows 7'ye geçtim ama 2. veya 3. defa Build alırken şu hatayı veriyor;

Önem Derecesi Kod Açıklama Proje Dosya Çizgi Gizleme Durumu Hata "obj\Debug\bla bla.exe" dosyası "bin\Debug\bla bla.exe" üzerine kopyalanamıyor. İşlem, başka bir işlem tarafından kullanıldığından 'bin\Debug\bla bla.exe' dosyasına erişemiyor.
İşletim sistemi değiştirmek dışında nasıl çözebilirim bunu?

Çözüm
Eki Görüntüle 1127095

Her neyse şimdilik farklı bir yerden çalıştırarak sorunu çözdüm ama rica etsem bu kodda ne hata var söyler misiniz?

Orta true olup, iyi false olsa bile 5.resimi gösteriyor.

[CODE lang="csharp" title="kod"] if (iyi = true) else { if (berbat = true) { pictureBox1.Image = Properties.Resources._2; } } } }if (iyi = true)
{
pictureBox1.Image = Properties.Resources._5;
}
else.
{
if (orta = true)
{
pictureBox1.Image = Properties.Resources._4;
}
else.
{
if (kotu = true)
{
pictureBox1.Image = Properties.Resources._3;
}
else.
{
if (berbat = true)
{
pictureBox1.Image = Properties.Resources._2;
}
}
}
}[/CODE]

Her if te tek = kullanmışsınız bool türlerini kontrol ettirmek için 2 adet = kullanmalısınız.
Hocam o zaman Visual Studio üzerinden çalıştırdıktan sonra Visual Studio'dan kapatın kırmızı kare butona tıklayarak şimdi bilgisayara reset atın düzelecektir sonrasında dediğim yöntemi kullanırsanız böyle bir sorun yaşamazsınız.

Hocam o zaman Visual Studio üzerinden çalıştırdıktan sonra Visual Studio'dan kapatın kırmızı kare butona tıklayarak şimdi bilgisayara reset atın düzelecektir sonrasında dediğim yöntemi kullanırsanız böyle bir sorun yaşamazsınız.
1628008861693.png

Her neyse şimdilik farklı bir yerden çalıştırarak sorunu çözdüm ama rica etsem bu kodda ne hata var söyler misiniz?

[CODE lang="csharp" title="kod"] if (iyi = true) else { if (berbat = true) { pictureBox1.Image = Properties.Resources._2; } } } }if (iyi = true)
{
}
else
{
if (orta = true)
{
}
else
{
if (kotu = true)
{
}
else
{
if (berbat = true)
{
}
}
}
}[/CODE]

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1127095

{
}
else.
{
if (orta = true)
{
}
else.
{
if (kotu = true)
{
}
else.
{
if (berbat = true)
{
}
}
}
}[/CODE]

Her if te tek = kullanmışsınız bool türlerini kontrol ettirmek için 2 adet = kullanmalısınız.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı