Visual Studio 2022 17.5.3 yaması yayınlandı

Katılım
28 Ocak 2020
Mesajlar
19.390
Makaleler
52
Çözümler
460
Bugün Visual Studio 2022 17.5.3 yaması yayınlandı.

Bu yama, özellike C# ve Visual Basic dilleri ile geliştirilen Form programları için hata düzeltmeleri içeriyor.

1679485476324.png


17.5.3'ün bu sürümünde Ele Alınan Sorunlar

  • ASP.NET web iş yükü için entegre Edge Developer Tools'un kaldırılması.
  • Aynı yığına aynı anda erişen büyük miktarda iş parçacığıyla ilgili ASAN performans regresyonu düzeltildi. Ayrıca, windows_hook_legacy_allocators seçeneği varsayılan değerini true olarak değiştirdi.
  • MSVC C++ Araç Seti 14.35.32216.01 olarak güncellendi.
  • Razor dosyalarını düzenlerken, performansı artırmak için bazı bilgisayarlı düzenleme yapılarının önbelleğe alınmasını ekleyin.
  • Text özelliği birden fazla satır içerdiğinde (InnitializeComponent'te kod oluşturma sırasında vbCrLf ile ayrılan) bir VB-WinForms Projesindeki Çok Satırlı Metin Kutusunun silinmesine neden olan bir hatayı düzeltir.
  • WinForms İşlem Dışı Tasarımcısındaki aşırı büyük Formların veya UserControls'ün kaydedilmesinin çok uzun sürdüğü bir hatayı düzeltir. Forms/UserControls > 3.000 satırlık kodun belirli durumlarda farklı biçimlendirilmiş olacağını veya ad alanı/bu (Visual Basic'te Me) indirgemesine tabi olmayacağını unutmayın. Çok büyük formların parçalarını özel UserControl'lere yeniden düzenlemeyi düşünün ve performans iyileştirmeleri ve daha kolay bakım için bu UserControl'leri daha büyük Formlarda kullanın.
  • Bir önceki satır bir tırnak veya çift tırnak karakteri ile sona erdiğinde, InitializeComponent içindeki VB-Tick-Comments'ın artık tek tek satırlara doğru bir şekilde sarılmasına neden olan bir hatayı düzeltir.
  • Visual Basic'te Code-behind Designer dosyasının WithEvents tanımlı Kontrol alanını yeniden adlandırmanın artık birden çok tanımlı/işlenen olaylara yol açmamasına neden olan bir hatayı düzeltir.
Geliştirici Topluluğunda Öne Çıkanlar
Yama notlarını okumak için:
 
Son düzenleme:
Baya bozdu. Öncekinde ne güzel küçük bir arayüz ile açıyorduk. Zaten güncelleme gele gele tasarımcı açılmamaya başladı.
 

Geri
Yukarı