Çözüldü Visual Studio 2022 hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CanerS

Kilopat
Daha fazla  
Programı baştan baştan kurdum, forumda yazanları uyguladım, videolar baktım, çeşitli çeşitli bir sürü şey yaptım hiçbir şekilde çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Yönetici olarak çalıştırıyoruz. Direkt sorun olmayabilir artık, olursa:

Visual Studio>Projeyi çalıştırıp hatayı aldıktan sonra>Araçlar>NuGet Paket Yöneticisi>Paket Yöneticisi Konsolu>Açılan yere ''dotnet restore'' yazıp baştan projeyi derleyince çalışıyor.

Visual Studio'da Paket Yöneticisi Konsolu açılmazsa:

Studio'yu kapatıyoruz.
Başlat>PowerShell>Yönetici Olarak Çalıştır>Proje konumunu yazıp, yani buna benzer olan yeri başında cd olarak
''cd C:\kullanıcılar\kullanıcıadı\source\repos\ConsoleApp1\ConsoleApp1'' yazıp sonra ''dotnet restore'' bu kodu yazıp çalıştırıyoruz tamamlanınca kapatıyoruz.
Studio'yu baştan yönetici olarak başlatıyoruz artık sadece yönetici olarak başlatmamız gerekiyor normal çalıştırınca sorunlar devam ediyor.

Ben bu şekilde çözdüm kapatıp tekrar tekrar denedim ve çalışıyor.
Programı baştan baştan kurdum, forumda yazanları uyguladım, videolar baktım, çeşitli çeşitli bir sürü şey yaptım hiçbir şekilde çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz?
şimdi anladigim kadariyla c# kullaniyorsun ve bu arada visual studio da yaptigin uyhulamalar otimatik olarak : Kullanicilar>Kullanici adi >Sorce>Repos şeklinde kaydedilir ve hatada exe dosyasi bulunamadi yani senin yapmis oldugun programin exe dosyasi yok diyo yada duzenleyecek bir Form bulunmadigindan olabilir ama bu konularda yardim almak istiyorsan ChaGPT yada başka yapay zekalara sornyada videolar izle onlar çok iyi yardimci oluyo ozelliklede yapay zekalar

Yönetici olarak çalıştırıyoruz. Direkt sorun olmayabilir artık, olursa:

Visual Studio>Projeyi çalıştırıp hatayı aldıktan sonra>Araçlar>NuGet Paket Yöneticisi>Paket Yöneticisi Konsolu>Açılan yere ''dotnet restore'' yazıp baştan projeyi derleyince çalışıyor.

Visual Studio'da Paket Yöneticisi Konsolu açılmazsa:

Studio'yu kapatıyoruz.
Başlat>PowerShell>Yönetici Olarak Çalıştır>Proje konumunu yazıp, yani buna benzer olan yeri başında cd olarak
''cd C:\kullanıcılar\kullanıcıadı\source\repos\ConsoleApp1\ConsoleApp1'' yazıp sonra ''dotnet restore'' bu kodu yazıp çalıştırıyoruz tamamlanınca kapatıyoruz.
Studio'yu baştan yönetici olarak başlatıyoruz artık sadece yönetici olarak başlatmamız gerekiyor normal çalıştırınca sorunlar devam ediyor.

Ben bu şekilde çözdüm kapatıp tekrar tekrar denedim ve çalışıyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı