SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 16 Eylül 2022 #1 Örneğin 10 buton var. Hepsine aynı kodu gireceğim. Tek tek eklemek yerine grup şeklinde kod eklemek mümkün mü?
Örneğin 10 buton var. Hepsine aynı kodu gireceğim. Tek tek eklemek yerine grup şeklinde kod eklemek mümkün mü?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 16 Eylül 2022 #2 Mümkün. button.Click += new EventHandler(eventMethod); Artı 0 Eksi
S sametates Megapat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #3 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Örneğin 10 buton var. Hepsine aynı kodu gireceğim. Tek tek eklemek yerine grup şeklinde kod eklemek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... fonksiyon yazıp butonlara o fonksiyonu tanımlayabilirsiniz Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Örneğin 10 buton var. Hepsine aynı kodu gireceğim. Tek tek eklemek yerine grup şeklinde kod eklemek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... fonksiyon yazıp butonlara o fonksiyonu tanımlayabilirsiniz
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 17 Eylül 2022 #4 sametates dedi: fonksiyon yazıp butonlara o fonksiyonu tanımlayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Tek tek girmekten farkı yok. Ben grup şeklinde tek event yani olay oluşturup her butona fonksiyonu eklemek istiyorum. The Anorak dedi: Mümkün. button.Click += new EventHandler(eventMethod); Genişletmek için tıkla... Peki bazı butonların kodlanması gerekiyor ise ne olacak? Artı 0 Eksi
sametates dedi: fonksiyon yazıp butonlara o fonksiyonu tanımlayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Tek tek girmekten farkı yok. Ben grup şeklinde tek event yani olay oluşturup her butona fonksiyonu eklemek istiyorum. The Anorak dedi: Mümkün. button.Click += new EventHandler(eventMethod); Genişletmek için tıkla... Peki bazı butonların kodlanması gerekiyor ise ne olacak?
Dynamics Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #5 Bir for döngüsüyle formun control child lerini gezerek bütün butonlara erişebilirsin. Ardından ister isimleri karşılaştırarak belirli butonlara belirli fonksiyonları event callback olarak bağlayabilirsin. Artı 0 Eksi
Bir for döngüsüyle formun control child lerini gezerek bütün butonlara erişebilirsin. Ardından ister isimleri karşılaştırarak belirli butonlara belirli fonksiyonları event callback olarak bağlayabilirsin.