Can Akmann Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 50 Çözümler 1 11 Şubat 2022 #1 MacBook Visual Studio Code C programlama hata alıyorum fotoğrafı aşağıdadır yardım bekliyorum sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2022
MacBook Visual Studio Code C programlama hata alıyorum fotoğrafı aşağıdadır yardım bekliyorum sağ olun.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 11 Şubat 2022 #2 Can Akmann dedi: MacBook Visual Studio Code C programlama hata alıyorum fotoğrafı aşağıdadır yardım bekliyorum sağ olun. Eki Görüntüle 1302011 Genişletmek için tıkla... Dosya isimlerinde, klasor isimlerinde Turkce karakter kullanmanizla alakasi olabilir. Artı 0 Eksi
Can Akmann dedi: MacBook Visual Studio Code C programlama hata alıyorum fotoğrafı aşağıdadır yardım bekliyorum sağ olun. Eki Görüntüle 1302011 Genişletmek için tıkla... Dosya isimlerinde, klasor isimlerinde Turkce karakter kullanmanizla alakasi olabilir.
cdentypeek Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 302 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #3 C'yi hiç bilmiyorum fakat "{" yanlış yerde olabilir mi? Artı -1 Eksi
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 11 Şubat 2022 #4 cdentypeek dedi: C'yi hiç bilmiyorum fakat "{" yanlış yerde olabilir mi? Genişletmek için tıkla... A1 Ingilizce biliyorsaniz, "boyle bir dosya veya dizin yok" deniyor. Bilmiyorsaniz suclayamam. Bunun da kod ile ilgili bir sorun olmadigi asikar. Artı 0 Eksi
cdentypeek dedi: C'yi hiç bilmiyorum fakat "{" yanlış yerde olabilir mi? Genişletmek için tıkla... A1 Ingilizce biliyorsaniz, "boyle bir dosya veya dizin yok" deniyor. Bilmiyorsaniz suclayamam. Bunun da kod ile ilgili bir sorun olmadigi asikar.
KS KS Can Akmann Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 50 Çözümler 1 11 Şubat 2022 #5 Linuxginar dedi: A1 Ingilizce biliyorsaniz, "boyle bir dosya veya dizin yok" deniyor. Bilmiyorsaniz suclayamam. Bunun da kod ile ilgili bir sorun olmadigi asikar. Genişletmek için tıkla... evet hocam bence de kod ile ilgili bir sıkıntı yok acaba Visual Studio Code u mu yanlış kurdum çünkü daha yeni başladım kodlamaya ve açıkçası compiler falan indirirken biraz zorlandım karıştırdığım bir yerler olabilir. Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: A1 Ingilizce biliyorsaniz, "boyle bir dosya veya dizin yok" deniyor. Bilmiyorsaniz suclayamam. Bunun da kod ile ilgili bir sorun olmadigi asikar. Genişletmek için tıkla... evet hocam bence de kod ile ilgili bir sıkıntı yok acaba Visual Studio Code u mu yanlış kurdum çünkü daha yeni başladım kodlamaya ve açıkçası compiler falan indirirken biraz zorlandım karıştırdığım bir yerler olabilir.
Dynamics Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #6 Allah askina dosya adini sadece ornek.c falan yap yemin ederim imana geldim. Artı 0 Eksi
KS KS Can Akmann Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 50 Çözümler 1 11 Şubat 2022 #7 Dynamics dedi: Allah askina dosya adini sadece ornek.c falan yap yemin ederim imana geldim. Genişletmek için tıkla... tamam. Artı 0 Eksi
Dynamics dedi: Allah askina dosya adini sadece ornek.c falan yap yemin ederim imana geldim. Genişletmek için tıkla... tamam.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 11 Şubat 2022 #8 Can Akmann dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Turkce karakter kullanma dosyalarda bu ise girdiysen. Sorun cikartir karsina. Sorun burada dosyadaki bosluklu isim, birden fazla arguman saniyor GCC. Artı 0 Eksi
Can Akmann dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Turkce karakter kullanma dosyalarda bu ise girdiysen. Sorun cikartir karsina. Sorun burada dosyadaki bosluklu isim, birden fazla arguman saniyor GCC.
KS KS Can Akmann Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 50 Çözümler 1 11 Şubat 2022 #9 Linuxginar dedi: Turkce karakter kullanma dosyalarda bu ise girdiysen. Sorun cikartir karsina. Sorun burada dosyadaki bosluklu isim, birden fazla arguman saniyor GCC. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: Turkce karakter kullanma dosyalarda bu ise girdiysen. Sorun cikartir karsina. Sorun burada dosyadaki bosluklu isim, birden fazla arguman saniyor GCC. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam teşekkürler.
await Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 154 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Şubat 2022 #10 illa ki boyle yapicam dersen dosyalarin isimlerini " " icine alabilirsin. Bu sekilde de calismali Artı 0 Eksi