Visual Studio Code CommandNotFoundException hatası veriyor

RECKLESS2311

Femtopat
Daha fazla  
Abi bu hatayi alip duruyorum surekli. Nedeni nedir? C++'la calıştır diyorum dosyanın EXE'si calismiyor diyor. Neden abi? Nasıl halledeceğim bilen var mi?

17551475304203970871415562755773.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Turkce karakter yuzunden bilgisayarindaki debug launcher'i bulamiyor. Senin kullanicinin adi VEDOLİİ, fakat VSCode'da kullandigin eklenti VEDOL kullanicisinin altindan bulmaya calisiyor Turkce karakter desteklemedigi icin. Kullanici adini degistirmen lazim yada Debug Launcher'in yolunu elle vermen lazim. Turkce karakter kullanmayin bilgisayar veya kullanici ismi olarak.

C:\Users\VEDOLİİ\.vscode\... olmasi gereken yol suan; C:\Users\VEDOL\.vscode\.... Son olarak eger yeni C++ ogreniyorsaniz VS Code kullanmayin. VS 2022 kullanin. Sizi kurulum vs bir ton dertten kurtarir.

Turkce karakter yuzunden bilgisayarindaki Debug Launcher'i bulamiyor. Senin kullanicinin adi vedolii, fakat VS Code'da kullandığın eklenti vedol kullanicisinin altindan bulmaya calisiyor turkce karakter desteklemedigi icin. Kullanici adini degistirmen lazim ya da Debug Launcher'in yolunu elle vermen lazim. Turkce karakter kullanmayin bilgisayar veya kullanici ismi olarak.

C:\Users\VEDOLİİ\.vscode\... olmasi gereken yol şu an; C:\Users\VEDOL\.vscode\.... Son olarak eger yeni C++ ogreniyorsaniz VS Code kullanmayin. Vs 2022 kullanin. Sizi kurulum vs bir ton dertten kurtarir.

Reis ben yanlışlıkla bir sekil duzelttim ama o vedolii dosyasinin ismini degistirmek bayağı zor gozukuyordu youtubda senin bu programi da herkes kullaniyor diye bununla başladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı