Visual Studio Code DC botu açılmıyor

Nerede discord.js olarak tanımlamış göremiyorum ben?

Eğer:

JavaScript:
const Discord = reqire("discord.js")

Satırından bahsediyorsanız: O Satır discord.js modülünü belirtir.

Emin misiniz? Ben de node.js kullandım, öyle yapılmıyordu.
Hem bilgili gibi görünüyor, hem de akıl vermeye çalışıyorsunuz. O Satır discord.js modülünü belirtmiş. index.js dosyasında hiç bir dosya belirtmemiş arkadaş.
Emin misiniz? Ben de node.js kullandım, öyle yapılmıyordu.
Hem bilgili gibi görünüyor, hem de akıl vermeye çalışıyorsunuz. O Satır discord.js modülünü belirtmiş. index.js dosyasında hiç bir dosya belirtmemiş arkadaş.

Bu agresifliğinizi bırakın. Bilgili gibi görünmeye çalışıyormuşum. 2 yıldır programlamayla ilgileniyorum. Kafam karışabilir. Arkadaş token bile girmemiş. Acaba modül kurdunuz mu diye soruyor musunuz?

main kısmında yazanla aynı şey yazılma demiştim sanırım o yüzden yanlış oldu
adamın yaptığında çalışıyor ben yaptığımda çalışmıyor komik msalşcml

Bu agresifliğinizi bırakın. Bilgili gibi görünmeye çalışıyormuşum. 2 yıldır programlamayla ilgileniyorum. Kafam karışabilir. Arkadaş token bile girmemiş. Acaba modül kurdunuz mu diye soruyor musunuz?
Sıkıntı yok bende 1.5 Senedir ilgileniyorum. Arkadaş diyor ki: Normalde token vardı, gözükmemesi için kaldırdım. 2 Yıl Programlama bilmeniz sizi Profesyonel yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…