Visual Studio Code HTML dosyalarının kodunu gösteremiyor

mrht1234

Hectopat
Yer
Edirne/Merkez
Daha fazla  
Merhaba, Visual Studio Code ile HTML dosyalarını kod içeriğini görüntüleyemiyor hatanın çözümü nedir hatayla ilgili ekran görüntüsü atıyorum:
Kullandığım Visual Studio Code sürümü: 1.69.2 sürümü.

Ekran görüntüsü 2022-07-20 155950.png

Üzerinde çalıştığın proje, bir node.js projesi gibi duruyor ki böyle bir soruyu sorduğuna göre kaynak dosyaları da sana ait değil. Projeyi nasıl görüntüleyebileceğini öğrenmek için aldığın kaynaktaki açıklamaları okuyabilirsin.

Sıradan bir HTML, CSS dosyası düzenler gibi düzenleyemezsin. Büyük ihtimal Github'daki bir repodan aldığın bir proje olduğunu varsayıyorum ve repodaki "readme.md" bölümünü okumanı tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Üzerinde çalıştığın proje, bir node.js projesi ki böyle bir soruyu sorduğuna göre kaynak dosyaları da sana ait değil. Projeyi nasıl görüntüleyebileceğini öğrenmek için aldığın kaynaktaki açıklamaları okuyabilirsin.

Sıradan bir HTML, CSS dosyası düzenler gibi düzenleyemezsin. Büyük ihtimal GitHub'daki bir repodan aldığın bir proje olduğunu varsayıyorum ve repodaki "readme. Md" bölümünü okumanı tavsiye ediyorum.

Ben React ile projeyi kendim oluşturdum ayrıca React projesi oluşturmadan tek başına HTML dosyasını da kodlarını görüntülemiyorum ve düzenleyemiyorum.

@mrht1234 Sıradan bir HTML dosyasındaki kodları da mı görüntüleyemiyorsunuz?

Basit bir HTML dosyası oluşturup görüntülemeye çalışın ya da Github'dan bir örnek repo indirip onu görüntülemeye çalışın. Sonucunu da ekran görüntüsü olarak paylaşabilirsiniz.

Tek başına index.html VS Code'da ekran görüntüsü:

Ekran görüntüsü 2022-07-20 185258.png

GitHub reposunda HTML dosyasının ekran görüntüsü:

Ekran görüntüsü 2022-07-20 185714.png

Evet basit tekbir HTML dosyasındaki kodu dahi görüntüleyemiyorum.

Uzantılar devre dışıyken de aynı sonucu mu alıyorsun? Denemek için Ctrl+Shift+P bastıktan sonra "Geliştirici: Devre Dışı Uzantılarla Yeniden Yükle" seçeneğini seçebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı