MİSTin Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #1 Selamün aleyküm dostlar. Ben kodlamaya yeni başladım. Python öğreniyorum. Visual Studio Code'u kullanıyorum fakat Python dosyasını çalıştır diyorum, çalıştırmıyor. İnternette aradım sonuç bulamadım. Nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2022
Selamün aleyküm dostlar. Ben kodlamaya yeni başladım. Python öğreniyorum. Visual Studio Code'u kullanıyorum fakat Python dosyasını çalıştır diyorum, çalıştırmıyor. İnternette aradım sonuç bulamadım. Nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Qzeybei Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 500 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Eskişehir 21 Temmuz 2022 #2 Eklentiler kısmında Python eklentisi ve Code Runner eklentisi yüklü mü?
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #3 Düzenleme butonu shift+alt+f ya da ctrl+alt+f diye hatırlıyorum bir dene kodları hizalasın. Python eklentisi de olmalı.
Düzenleme butonu shift+alt+f ya da ctrl+alt+f diye hatırlıyorum bir dene kodları hizalasın. Python eklentisi de olmalı.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.013 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2022 #4 Python Interpreter'ini indirdin mi? Umarım Python'u kurmadan VSCode ile çalıştırmaya çalışmamışsındır.
Python Interpreter'ini indirdin mi? Umarım Python'u kurmadan VSCode ile çalıştırmaya çalışmamışsındır.
MİSTin Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #5 Şu an çalıştırdığımda 'python' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. böyle bir hata veriyor
Şu an çalıştırdığımda 'python' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. böyle bir hata veriyor
baaddino Decapat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 71 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CE Student 21 Temmuz 2022 #6 VSCode biraz zahmetli olabilir. PyCharm önerebilirim. Öğrenci isen *edu versiyonu tamamen ücretsiz. Kullanımı daha kolay. MİSTin dedi: Şu an çalıştırdığımda 'python' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. böyle bir hata veriyor Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında python kurulu değil.
VSCode biraz zahmetli olabilir. PyCharm önerebilirim. Öğrenci isen *edu versiyonu tamamen ücretsiz. Kullanımı daha kolay. MİSTin dedi: Şu an çalıştırdığımda 'python' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. böyle bir hata veriyor Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında python kurulu değil.
MİSTin Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #7 Dostlar teşekkür ederim hepinizde düzeldi.