Çözüldü Visual Studio Code kurulumu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xrene

Centipat
Daha fazla  
Aslında benim iki sorunum var. İlki uygulamayı indirdiğimde görseleldeki sorunla karşılaştım ve denemediğim yol kalmadı. Sorunu bir türlü çözemedim. Usersetup olan indirme dosyası kesinlikle yönetici izni istemiyor ve uyarı da zaten bununla alakalı yönetici iznini hem uygulamadan hem setup dosyasından kaldırsam da silip tekrar yüklesemde hep aynı hatayı aldım.
İkinci sorunumsa ben bu uygulama üzerinden HTML kod yazdım. Kodumun içeriğinde hiçbir sorun olmamasına rağmen (belki vardır bu işte yeniyim) yeni site sekmesini açıyor ama içinde yazdığım hiçbir şey gözükmüyor. Sayfaya sağ tık yapıp incele kısmından consele a girdim ve aldığım hataya baktım "sayfada HTML doctype eksik, bu nedenle quirks modunu tetikliyor" hatasını aldım ama bu hatayı nasıl aldım bilmiyorum kodumda <!doctype html> var çünkü. Örnek bir kod satırının görselini yükledim bakarsınız. Acaba ikinci sorunum ilk sorunumdan dolayı mı kaynaklanıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-31 120409.png
    41,4 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran görüntüsü 2024-07-31 121622.png
    35,4 KB · Görüntüleme: 37
İndex dosyanızın içine ! bırakıp tab yaparsanız hazır HTML kodları gelecek o şekilde deneyin.

HTML iskeleti için! Ardından Tab tuşuna basarsan yapı oluşur. Body içine yazı yazman lazım.

İlk sorunu kurulumu açmadan önce sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırırsanız düzelir.

İndex dosyanızın içine! Bırakıp Tab yaparsanız hazır HTML kodları gelecek o şekilde deneyin.

Kodlar geldi ama hala boş ekran alıyorum içine yazdıklarım gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-31 124602.png
    55,6 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…