R Rahl Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 19 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #1 Merhaba. Python öğrenmek için Virsual Studio Code indirdim. Terminal kısmındaki yazılar aşırı bulanık çıkıyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2023
Merhaba. Python öğrenmek için Virsual Studio Code indirdim. Terminal kısmındaki yazılar aşırı bulanık çıkıyor. Nasıl çözebilirim?
AhmetKnKc Megapat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 372 Çözümler 19 10 Ocak 2023 #11 Rahl dedi: Merhaba. Python öğrenmek için Virsual Studio Code indirdim. Terminal kısmındaki yazılar aşırı bulanık çıkıyor. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1626810 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen tema ayarınız "Dark High Contrast"da olduğundan dolayı böyle. F1 tuşuna basıp gelen pencereye Color Theme yazın. İlk çıkan seçeneğe enter basıp oradan istediğiniz temayı seçin. Artı 0 Eksi
Rahl dedi: Merhaba. Python öğrenmek için Virsual Studio Code indirdim. Terminal kısmındaki yazılar aşırı bulanık çıkıyor. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1626810 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen tema ayarınız "Dark High Contrast"da olduğundan dolayı böyle. F1 tuşuna basıp gelen pencereye Color Theme yazın. İlk çıkan seçeneğe enter basıp oradan istediğiniz temayı seçin.
KS KS R Rahl Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 19 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #12 AhmetKnKc dedi: Muhtemelen tema ayarınız "Dark High Contrast"da olduğundan dolayı böyle. F1 tuşuna basıp gelen pencereye Color Theme yazın. İlk çıkan seçeneğe enter basıp oradan istediğiniz temayı seçin. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yapıp diğer temaları denedim, bulanıklık her türlü var. Artı 0 Eksi
AhmetKnKc dedi: Muhtemelen tema ayarınız "Dark High Contrast"da olduğundan dolayı böyle. F1 tuşuna basıp gelen pencereye Color Theme yazın. İlk çıkan seçeneğe enter basıp oradan istediğiniz temayı seçin. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yapıp diğer temaları denedim, bulanıklık her türlü var.
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 10 Ocak 2023 #13 Allah rızası için neden kontrast modunda kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
HLAB51 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 319 Çözümler 4 10 Kasım 2023 #14 VS Code uygulama kısayoluna sağ tıkla ve dosya konumunun sonuna --disable-gpu yaz düzelir. "C:\....\Microsoft VS Code\Code.exe" --disable-gpu Artı 0 Eksi
VS Code uygulama kısayoluna sağ tıkla ve dosya konumunun sonuna --disable-gpu yaz düzelir. "C:\....\Microsoft VS Code\Code.exe" --disable-gpu