+ olarak %40 dediğiniz NUMPAD yok doğru mu anlıyorum?CTRL + SCROLL (Farenizin tekerliğini aşağı yukarı yaptınız mı?) bundan kaynaklanıyor olabilir. Eğer CTRL tuşuna basılı tutup farenizin ortadaki tekerleği ile yukarı yaparsanız arayüz büyümesi gerekir.
evet hocamCTRL + SCROLL (Farenizin tekerliğini aşağı yukarı yaptınız mı?) bundan kaynaklanıyor olabilir. Eğer CTRL tuşuna basılı tutup farenizin ortadaki tekerleği ile yukarı yaparsanız arayüz büyümesi gerekir.
+ olarak %40 dediğiniz NUMPAD yok doğru mu anlıyorum?
çok çok teşekkür ederim öğretmenlerimin dahi düşünemediği şeyi yaptınz 2 günden beri uğraşıyorum allah razı olsunEki Görüntüle 2438616
CTRL + SHIFT + P tuş kombinasyonunu kullanarak Komut Paleti'ni aç, çıkan komut paletine Prefences: Zoom Level yaz ve View: Reset Zoom kısmına tıklayarak arayüzünü eski haline getirebilirsin
Allah sizden razı olsun bu sorunu bizimle paylaştığınız için, insanlara yardımcı olmayı severimçok çok teşekkür ederim öğretmenlerimin dahi düşünemediği şeyi yaptınz 2 günden beri uğraşıyorum allah razı olsun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.