GreeNN Decapat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, bugün Python'a başladım fakat Visual Studio Code'da böyle bir sorunla karşılaştım. Kod yazıyorum fakat çalıştırdığımda bir yazı gelmiyor, yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, bugün Python'a başladım fakat Visual Studio Code'da böyle bir sorunla karşılaştım. Kod yazıyorum fakat çalıştırdığımda bir yazı gelmiyor, yardımcı olur musunuz?
Çözüm Measterpo 2 Mayıs 2021 Tam olarak emin değilim fakat kaydetmemişsiniz, kaydedip tekrar deneyin.
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 2 Mayıs 2021 #2 Tam olarak emin değilim fakat kaydetmemişsiniz, kaydedip tekrar deneyin. Artı 4 Eksi Çözüm
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 2 Mayıs 2021 #3 Kodu kaydetmemişsiniz. CTRL+S kısayolunu kullanıp tekrar deneyin. Artı 1 Eksi
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Mayıs 2021 #4 Kodu yazdıktan sonra çalışması için ilk olarak kaydetmelisininz. Bunu ctrl+s yaparak kolayca halledebilirsiniz. Artı 1 Eksi
Kodu yazdıktan sonra çalışması için ilk olarak kaydetmelisininz. Bunu ctrl+s yaparak kolayca halledebilirsiniz.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 2 Mayıs 2021 #5 Ek olarak, otomatik kaydetme var ayarlarda Auto Save diye geçiyor eğer unutkansan onu kullanabilirsin. Artı 1 Eksi
Ek olarak, otomatik kaydetme var ayarlarda Auto Save diye geçiyor eğer unutkansan onu kullanabilirsin.
KS KS GreeNN Decapat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #6 Arkadaşlar çok teşekkür ederim büyük dertten kurtardınız Linuxginar dedi: Ek olarak, otomatik kaydetme var ayarlarda Auto Save diye geçiyor eğer unutkansan onu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu benim için daha iyi olacak sanırım Artı 0 Eksi
Arkadaşlar çok teşekkür ederim büyük dertten kurtardınız Linuxginar dedi: Ek olarak, otomatik kaydetme var ayarlarda Auto Save diye geçiyor eğer unutkansan onu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu benim için daha iyi olacak sanırım
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 2 Mayıs 2021 #7 Kaydetmeden de çalışıyor. F5'e basınca çalışması lazım. Kurulumları yeni mi yaptınız? Python yüklü mü? Python eklentisi yüklü mü? Artı 0 Eksi
Kaydetmeden de çalışıyor. F5'e basınca çalışması lazım. Kurulumları yeni mi yaptınız? Python yüklü mü? Python eklentisi yüklü mü?
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 2 Mayıs 2021 #8 GreeNN dedi: Arkadaşlar çok teşekkür ederim büyük dertten kurtardınız bu benim için daha iyi olucak sanırım Genişletmek için tıkla... Yardımcı olan herhangi bir yanıtı çözüm olarak işaretleyin. Artı 0 Eksi
GreeNN dedi: Arkadaşlar çok teşekkür ederim büyük dertten kurtardınız bu benim için daha iyi olucak sanırım Genişletmek için tıkla... Yardımcı olan herhangi bir yanıtı çözüm olarak işaretleyin.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 2 Mayıs 2021 #9 GreeNN dedi: Arkadaşlar çok teşekkür ederim büyük dertten kurtardınız Genişletmek için tıkla... Kaydedince çalıştı mı? Artı 0 Eksi
GreeNN dedi: Arkadaşlar çok teşekkür ederim büyük dertten kurtardınız Genişletmek için tıkla... Kaydedince çalıştı mı?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 2 Mayıs 2021 #10 Lord Raiden dedi: Kaydetmeden de çalışıyor. F5'e basınca çalışması lazım. Kurulumları yeni mi yaptınız? Python yüklü mü? Python eklentisi yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Powershell'den çalıştırıyor, Integrated Terminal'den. O yüzden kaydetmeyince çalışmıyor. F5 olmadan yapıyor çünkü. Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Kaydetmeden de çalışıyor. F5'e basınca çalışması lazım. Kurulumları yeni mi yaptınız? Python yüklü mü? Python eklentisi yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Powershell'den çalıştırıyor, Integrated Terminal'den. O yüzden kaydetmeyince çalışmıyor. F5 olmadan yapıyor çünkü.