GreeNN Decapat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, bugün Python'a başladım fakat Visual Studio Code'da böyle bir sorunla karşılaştım. Kod yazıyorum fakat çalıştırdığımda bir yazı gelmiyor, yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, bugün Python'a başladım fakat Visual Studio Code'da böyle bir sorunla karşılaştım. Kod yazıyorum fakat çalıştırdığımda bir yazı gelmiyor, yardımcı olur musunuz?
Çözüm Measterpo 2 Mayıs 2021 Tam olarak emin değilim fakat kaydetmemişsiniz, kaydedip tekrar deneyin.
KS KS GreeNN Decapat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #11 Lord Raiden dedi: Kaydetmeden de çalışıyor. F5'e basınca çalışması lazım. Kurulumları yeni mi yaptınız? Python yüklü mü? Python eklentisi yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Kaydedince çalıştı ve hepsi kurulu. Lord Raiden dedi: Kaydedince çalıştı mı? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Kaydetmeden de çalışıyor. F5'e basınca çalışması lazım. Kurulumları yeni mi yaptınız? Python yüklü mü? Python eklentisi yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Kaydedince çalıştı ve hepsi kurulu. Lord Raiden dedi: Kaydedince çalıştı mı? Genişletmek için tıkla... evet
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.439 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 2 Mayıs 2021 #12 Kolaylık açısından, Ctrl + , yapın. Auto save diye aratın. Muhtemelen off şeklinde ayarlı, onu afterDelay veya farklı bir şey yapın. Bazı kişilerde açık olduğu için kaydetmek gerektiği fark edilemiyor. Artı 1 Eksi
Kolaylık açısından, Ctrl + , yapın. Auto save diye aratın. Muhtemelen off şeklinde ayarlı, onu afterDelay veya farklı bir şey yapın. Bazı kişilerde açık olduğu için kaydetmek gerektiği fark edilemiyor.
KS KS GreeNN Decapat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #13 Vavien. dedi: Kolaylık açısından, CTRL +, yapın. Auto Save diye aratın. Muhtemelen off şeklinde ayarlı, onu afterdelay veya farklı bir şey yapın. Bazı kişilerde açık olduğu için kaydetmek gerektiği fark edilemiyor. Genişletmek için tıkla... Biraz geç yanıt verdim kusura bakma, teşekkür ederim tavsiyen için. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Kolaylık açısından, CTRL +, yapın. Auto Save diye aratın. Muhtemelen off şeklinde ayarlı, onu afterdelay veya farklı bir şey yapın. Bazı kişilerde açık olduğu için kaydetmek gerektiği fark edilemiyor. Genişletmek için tıkla... Biraz geç yanıt verdim kusura bakma, teşekkür ederim tavsiyen için.
AimlessNoob Femtopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #14 Lord Raiden dedi: Kaydetmeden de çalışıyor. F5'e basınca çalışması lazım. Kurulumları yeni mi yaptınız? Python yüklü mü? Python eklentisi yüklü mü? Genişletmek için tıkla... aga adam modülden çalıştırmıyorki f5 le çalışsın Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Kaydetmeden de çalışıyor. F5'e basınca çalışması lazım. Kurulumları yeni mi yaptınız? Python yüklü mü? Python eklentisi yüklü mü? Genişletmek için tıkla... aga adam modülden çalıştırmıyorki f5 le çalışsın