mirsel Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #1 Virtual Studio'da kod yazarken yanlıslıkla ekranı kuculttum buyutemiyorum. CTRL+4 denedim olmuyor, yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2024
Virtual Studio'da kod yazarken yanlıslıkla ekranı kuculttum buyutemiyorum. CTRL+4 denedim olmuyor, yardım edin.
Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 7 Mart 2024 #2 mirsel dedi: Virtual Studio'da kod yazarken yanlıslıkla ekranı kuculttum buyutemiyorum. CTRL+4 denedim olmuyor, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Settings kısmında text-size gibi bir ayar olması lazım oradan integer değer girerek büyültebilirsiniz. Artı 0 Eksi
mirsel dedi: Virtual Studio'da kod yazarken yanlıslıkla ekranı kuculttum buyutemiyorum. CTRL+4 denedim olmuyor, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Settings kısmında text-size gibi bir ayar olması lazım oradan integer değer girerek büyültebilirsiniz.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 7 Mart 2024 #3 Ctrl + mosue tekerlek yukarı aşağı ile büyütüp küçültebilirsiniz. Veya sol aşağıda %100 gibi yüzdelik ifadesinin yazdığı yerdende değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ctrl + mosue tekerlek yukarı aşağı ile büyütüp küçültebilirsiniz. Veya sol aşağıda %100 gibi yüzdelik ifadesinin yazdığı yerdende değiştirebilirsiniz.
KS KS mirsel Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #4 Timuçib dedi: Settings kısmında text-size gibi bir ayar olması lazım oradan integer değer girerek büyültebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama çok küçük olduğu için goremiyorum Artı 0 Eksi
Timuçib dedi: Settings kısmında text-size gibi bir ayar olması lazım oradan integer değer girerek büyültebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama çok küçük olduğu için goremiyorum
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 7 Mart 2024 #5 mirsel dedi: Teşekkür ederim ama çok küçük olduğu için goremiyorum Genişletmek için tıkla... Ekran fotoğrafı atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
mirsel dedi: Teşekkür ederim ama çok küçük olduğu için goremiyorum Genişletmek için tıkla... Ekran fotoğrafı atabilir misiniz?
KS KS mirsel Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #6 II.Wilhelm dedi: Ctrl + mosue tekerlek yukarı aşağı ile büyütüp küçültebilirsiniz. Veya sol aşağıda %100 gibi yüzdelik ifadesinin yazdığı yerdende değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Küçük olduğu için goremiyorum ve onu denedim II.Wilhelm dedi: Ekran fotoğrafı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... buyrun Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 29,3 KB · Görüntüleme: 92 Artı 0 Eksi
II.Wilhelm dedi: Ctrl + mosue tekerlek yukarı aşağı ile büyütüp küçültebilirsiniz. Veya sol aşağıda %100 gibi yüzdelik ifadesinin yazdığı yerdende değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Küçük olduğu için goremiyorum ve onu denedim II.Wilhelm dedi: Ekran fotoğrafı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... buyrun
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.289 Çözümler 6 7 Mart 2024 #7 mirsel dedi: Küçük olduğu için goremiyorum ve onu denedim Buyurun Genişletmek için tıkla... CTRL - + yaptığınız zaman büyüyüp küçülmüyor mu? Artı 0 Eksi
mirsel dedi: Küçük olduğu için goremiyorum ve onu denedim Buyurun Genişletmek için tıkla... CTRL - + yaptığınız zaman büyüyüp küçülmüyor mu?
KS KS mirsel Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #8 Algoritmik dedi: CTRL - + yaptığınız zaman büyüyüp küçülmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece - calisiyor Artı 0 Eksi
Algoritmik dedi: CTRL - + yaptığınız zaman büyüyüp küçülmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece - calisiyor
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.289 Çözümler 6 7 Mart 2024 #9 mirsel dedi: Hayır sadece - calisiyor Genişletmek için tıkla... Kısayollara girip kontrol eder misin? Artı 0 Eksi
mirsel dedi: Hayır sadece - calisiyor Genişletmek için tıkla... Kısayollara girip kontrol eder misin?
KS KS mirsel Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #10 Algoritmik dedi: Kısayollara girip kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden gircem Artı 0 Eksi
Algoritmik dedi: Kısayollara girip kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden gircem