mirsel Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #1 Virtual Studio'da kod yazarken yanlıslıkla ekranı kuculttum buyutemiyorum. CTRL+4 denedim olmuyor, yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2024
Virtual Studio'da kod yazarken yanlıslıkla ekranı kuculttum buyutemiyorum. CTRL+4 denedim olmuyor, yardım edin.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.291 Çözümler 6 7 Mart 2024 #11 mirsel dedi: Tam olarak nereden gireceğim? Genişletmek için tıkla... File> preferences> keyboard shortcuts Arama kısmına zoom/yakınlaştırma yaz orada görürsün kısayolları. Artı 0 Eksi
mirsel dedi: Tam olarak nereden gireceğim? Genişletmek için tıkla... File> preferences> keyboard shortcuts Arama kısmına zoom/yakınlaştırma yaz orada görürsün kısayolları.
KS KS mirsel Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #12 Algoritmik dedi: File> preferences> keyboard shortcuts Arama kısmına zoom/yakınlaştırma yaz orada görürsün kısayolları. Genişletmek için tıkla... Bu dediğin virtual studiodaysa hem benimki Türkçe ve küçük olduğu için gorunmuyo Artı 0 Eksi
Algoritmik dedi: File> preferences> keyboard shortcuts Arama kısmına zoom/yakınlaştırma yaz orada görürsün kısayolları. Genişletmek için tıkla... Bu dediğin virtual studiodaysa hem benimki Türkçe ve küçük olduğu için gorunmuyo
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Mart 2024 #13 mirsel dedi: Virtual Studio'da kod yazarken yanlıslıkla ekranı kuculttum buyutemiyorum. CTRL+4 denedim olmuyor, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Visual code arayüzü nasıl büyütülür? Arayüzü kazara küçülttüm büyütemiyorum. www.technopat.net Artı 0 Eksi
mirsel dedi: Virtual Studio'da kod yazarken yanlıslıkla ekranı kuculttum buyutemiyorum. CTRL+4 denedim olmuyor, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Visual code arayüzü nasıl büyütülür? Arayüzü kazara küçülttüm büyütemiyorum. www.technopat.net