Visual Studio Form Uygulamasında Wacatac.H!ml Tespit Edildi

Evet zaten o yüzden false-positive dedim. Onlar da olmasa tamamen sorunsuz olacaktı. Ama merak etmeyin orada uyarı veren antivirüsler zaten her şeye uyarı veriyor. O yüzden onları dikkate almıyoruz.
bir sorum daha var, windows defender koruma geçmişine baktım, etkilenen dosyalar hep temp içinden C:\Users\Mustafa\AppData\Local\Temp\D9a08560 temp temizlemeli miyim?

Evet zaten o yüzden false-positive dedim. Onlar da olmasa tamamen sorunsuz olacaktı. Ama merak etmeyin orada uyarı veren antivirüsler zaten her şeye uyarı veriyor. O yüzden onları dikkate almıyoruz.
çok teşekkür ediyorum icin rahatladı, baya korkmuştum. Peki kendi yazdığım uygulamada niye böyle hata alıyorum, hata olmaması icin ne yapmam lazim biliyor musunuz?

Çok teşekkür ediyorum icin rahatladı, bayağı korkmuştum. Peki kendi yazdığım uygulamada niye böyle hata alıyorum, hata olmaması icin ne yapmam lazim biliyor musunuz?

Hocam forumda bununla ilgilenen arkadaşlar vardı ama ben bildiğim kadarıyla sertifika olmadığı için antivirüsler uyarı veriyor.
Şu konuda sizinkine benzer tavsiyem buna da bir bakın. Belki çözebilirsiniz.

Ekran görüntüsü 2022-11-02 143908.png

Genel bir kez daha kontrol etmek maksatlı Windows Defender ile tam tarama yaptırdım, tehdit yok diyor. Eğer false-positive olmuş olmasaydı bu tarama yeterli mi o tehdit icin?

Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum. Geçen sene c# ile proje ödevi yapmıştık. O projenin exesini rarlayıp discorddan arkadaşıma gönderdim. Tekrar ordan bilgisayarıma indirmek istedim. Yine aynı uyarıyı verdi.
Arkadaşımdan aynı şeyi yapmasını istedim. Aynı projeyi, kendi yaptığı exe yi rarlayıp gönderdi bana. İndirdim sorun çıkmadı. Projeler aynı. Şirket ismi, sertifika imza gibi şeyler yok ikimizde de. Acaba bu, durumu değiştirir mi? Hala false-positive midir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı