Merhaba, gecikme için kusura bakmayın. Sorununuzu anladım.![]()
GitHub - sedaterdemci33/SiberGuvenlikk
Contribute to sedaterdemci33/SiberGuvenlikk development by creating an account on GitHub.github.com
github linki bu hocam . Çok teşekkür ederim
Daha dün karşılaştım. Projede, App.xaml ve MainWindow.xaml dosyalarının yeri değiştirilmemeli. Eğer değiştirilecekse de manuel olaraj .csproj dosyasından düzenlenmeli. Ben bu hata çıktıktan sonra düzeltemedim. Projeyi migrate edip App.xaml ve MainWindow.xaml dosyalarına karışmazsanız sorun düzelecektir.Merhaba Visual Studio apk dosyası indirecekken böyle bir hata alıyorum. Sizce ne yapmalıyım? .Net MAUI.
Eki Görüntüle 2495243
Dediğiniz gibi yaptım sorun ortadan kalktı. Teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun.Merhaba, gecikme için kusura bakmayın. Sorununuzu anladım.
Visual Studio'da projeyi açın. Ardından projenin olduğu dizini de dosya gezginiyle açın ve şu konuma gidin: SiberGuvenlik\Platforms. Burada 'MacCatalyst' yazan klasörü Visual Studio'daki çözüm gezgininde şu klasörün üstüne sürükleyin: Platforms. Yeni MacCatalyst - copy ismiyle oluşacak. Şimdi dosya gezginine dönüp MacCatalyst klasörünü silin. Visual Studio'ya dönüp MacCatalyst - copy klasörünü sadece MacCatalyst olarak isimlendirin. Sonra projeyi derleyin, sorun ortadan kalkacaktır.
Hallettim hocam teşekkürler.Daha dün karşılaştım. Projede, App.xaml ve MainWindow.xaml dosyalarının yeri değiştirilmemeli. Eğer değiştirilecekse de manuel olaraj .csproj dosyasından düzenlenmeli. Ben bu hata çıktıktan sonra düzeltemedim. Projeyi migrate edip App.xaml ve MainWindow.xaml dosyalarına karışmazsanız sorun düzelecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.