Çözüldü Visual Studio giriş noktası için main içermiyor hatası nasıl düzeltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ctrlalt33

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba Visual Studio apk dosyası indirecekken böyle bir hata alıyorum. Sizce ne yapmalıyım? .Net MAUI.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, gecikme için kusura bakmayın. Sorununuzu anladım.

Visual Studio'da projeyi açın. Ardından projenin olduğu dizini de dosya gezginiyle açın ve şu konuma gidin: SiberGuvenlik\Platforms. Burada 'MacCatalyst' yazan klasörü Visual Studio'daki çözüm gezgininde şu klasörün üstüne sürükleyin: Platforms. Yeni MacCatalyst - copy ismiyle oluşacak. Şimdi dosya gezginine dönüp MacCatalyst klasörünü silin. Visual Studio'ya dönüp MacCatalyst - copy klasörünü sadece MacCatalyst olarak isimlendirin. Sonra projeyi derleyin, sorun ortadan kalkacaktır.
Merhaba Visual Studio apk dosyası indirecekken böyle bir hata alıyorum. Sizce ne yapmalıyım? .Net MAUI.

Eki Görüntüle 2495243
Daha dün karşılaştım. Projede, App.xaml ve MainWindow.xaml dosyalarının yeri değiştirilmemeli. Eğer değiştirilecekse de manuel olaraj .csproj dosyasından düzenlenmeli. Ben bu hata çıktıktan sonra düzeltemedim. Projeyi migrate edip App.xaml ve MainWindow.xaml dosyalarına karışmazsanız sorun düzelecektir.

Dediğiniz gibi yaptım sorun ortadan kalktı. Teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun.

Hallettim hocam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…