Merhaba. Unity ile oyun yapıyorum. Visual Studio 2022 programı üzerindende kodlamasını yapmak istiyorum fakat aşağıda resmi bulunan hatayı veriyor ve çözümü için galiba .NET 4.7.1 indirmem gerekiyor. Fakat indiremiyorum. Nasıl çözerim?
Başlat menüsü üzerinden Visual Studio Installer'ı açın ve değiştir deyin. Üstten bağımsız bileşenleri seçip .NET 4.7.1 indirin. Ardından tekrar deneyin.
Başlat menüsü üzerinden Visual Studio Installer'ı açın ve değiştir deyin. Üstten bağımsız bileşenleri seçip .NET 4.7.1 indirin. Ardından tekrar deneyin.
Proje unity projesi .net ayarı var fakat seçenekler .net 2 .net 4.x ü seçmem lazım ve benim zorunlu olarak .net 4.x ü seçmem lazım uygulamada kullandığım paketlerin bir gerekliği.
Proje unity projesi .net ayarı var fakat seçenekler .net 2 .net 4.x ü seçmem lazım ve benim zorunlu olarak .net 4.x ü seçmem lazım uygulamada kullandığım paketlerin bir gerekliği.
Uygulamayı kim yazdı.Eski bir uygulama ise uyumluluk sorunu olabilir.Net 4 seçeneklerde gözükmüyor ise yüklendiğinden emin olun ya da uygulamayı kontrol ediniz.