Visual Studio ile kodlanan program virüs olmamasına rağmen virüs olarak algılanıyor

Dostum herkes başlangıçta bilmiyordu zaten. İzliye izliye, Çevire çevire, kullana kullana öğreneceksin.
Konu İngilizceye gelmişken Visual Studio'yu ve diğer bütün yazılım uygulamalarını Türkçe kullanma.

Ayrıca Türkiye'de gelişmiş tasarımlar/kodlar biraz zor bulursun DesktopApp kategorisinde. Belki inşallah bir ara kanalımda böyle bir seri çıkarırım ama ben hep yabancılardan öğrendim.
Eğer daha temel seviyeysen. BTK Akademi'deki ücretsiz C# kurslarını al çok iyi anlatıyorlar. Ben o kurslarla 3 ayda öğreneceklerimi 1 aya kalmadan öğrendim. Udemy'den de Murat yücedağ hocamın kurslarını alabilirsin. 1 alana 3 bedava kampanyası var.

Ben Murat yücedağ'dan alıyordum zaten, fakat ben genelde deneme yanılma seviyorum başkasından eğitim almayı pek sevmiyorum biraz da sorunum o.

Ben Murat yücedağ'dan alıyordum zaten, fakat ben genelde deneme yanılma seviyorum başkasından eğitim almayı pek sevmiyorum biraz da sorunum o.
Deneme yanılma da çok iyi ama en azından seni orta-ileri arasında bir seviyeye getirene kadar kursların hepsini yalayıp yutmalısın. Bakmadan kodları yazabilmeli, try demeden finally demeye başlayınca öğrenirsin.

1724953154812.png

Soldaki uygulamayı murat hocamın kurslarını bitirerek 5-6 içinde yaparsın. Sağdaki ise WinUI öğrenip kurcalaya kurcalaya 1 haftada yapabilceğin bir uygulama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı