Visual Studio ile kodlanan program virüs olmamasına rağmen virüs olarak algılanıyor

Ben Murat yücedağ'dan alıyordum zaten, fakat ben genelde deneme yanılma seviyorum başkasından eğitim almayı pek sevmiyorum biraz da sorunum o.

Ben Murat yücedağ'dan alıyordum zaten, fakat ben genelde deneme yanılma seviyorum başkasından eğitim almayı pek sevmiyorum biraz da sorunum o.
Deneme yanılma da çok iyi ama en azından seni orta-ileri arasında bir seviyeye getirene kadar kursların hepsini yalayıp yutmalısın. Bakmadan kodları yazabilmeli, try demeden finally demeye başlayınca öğrenirsin.

Soldaki uygulamayı murat hocamın kurslarını bitirerek 5-6 içinde yaparsın. Sağdaki ise WinUI öğrenip kurcalaya kurcalaya 1 haftada yapabilceğin bir uygulama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…