Visual Studio ile programda virüs çıkması

Jon_Snow

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Öncelikle Ramazan bayramınız mübarek olsun. Bugün ilk defa Visual Studio üzerinden Python öğrenmeye başladım fakat bitirip çıkmak istediğimde trojan virüsü ile karşılaştım güvenilir yerden indirdim böyle virüs çıkması şaşırttı. Kaspersky antivirüsü kullanıyorum. Bu virüs zararlı mı zararsız mı?

Yazmak istediğiniz kodda bilgisayar ile ilgili bir şeyler yaptırıyorsanız o uyarıyı vermesi normal :)
elle yazılan bazı programları virüs olarak algılayabiliyor antivirüsler.

Yazmak istediğiniz kodda bilgisayar ile ilgili bir şeyler yaptırıyorsanız o uyarıyı vermesi normal :)

1 Milyon yazılımcı projesindeki Python dersindekileri yaptım sadece. Başka herhangi bir şey yapmadım veya yazmadım.

Bir sorun olmaması gerek.

Yazdığınız kodlarda da sisteme zarar verecek tarzdan şeyler yoksa false-positive.

Yardımınız için sağ olun.

Antivirüsler bazen yanlış alarm veriyor. Tanınmayan her uygulamayı engelliyorlar. Bir kere ayarlardan izin ver seçersen, bir daha o programda engelleme yapmaz..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı