Visual Studio İş Yüklerinde dosya boyutu

Puding Bey

Kilopat
Makaleler
1
Resim de gördüğünüz gibi dosya boyutu fazla geliyor. İnternette video izlerken az gözüküyor, fakat aynı iş yüklerini seçmiş bulunmaktayız. Anlamıyorum yardım eder misiniz? :)

yazılım.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün o iş yüklerini kulanacak mısınız peki?
Ne için geliştirme yaptığınızı söylerseniz yardımcı olabiliriz. Ayrıca bu normal, sürekli olarak geliştirilen bir IDE Visual Studio.
Evet, hepsini kullanacağım, lakin 2 sene önce bunlar taş çatlasa 4 GB boyutundaydı.
Bütün o iş yüklerini kulanacak mısınız peki?
Ne için geliştirme yaptığınızı söylerseniz yardımcı olabiliriz. Ayrıca bu normal, sürekli olarak geliştirilen bir IDE Visual Studio.
C# dilini öğrenmeye çalışacağım. Zamanı geldiğinde mobil oyun için ise Unity'yi öğrenmeye çalışacağım.

Evet, hepsini kullanacağım, lakin 2 sene önce bunlar taş çatlasa 4 GB boyutundaydı.

C# dilini öğrenmeye çalışacağım. Zamanı geldiğinde mobil oyun için ise Unity'yi öğrenmeye çalışacağım.

Size tavsiyem, C# ile sıfırdan(ciddi manada sıfırdan) arayüzüne kadar her şeyini yazabilecek düzeye gelmeden farklı bir yöne geçmeye çalışmayın. O seviyeye geldikten sonra yeni şeyler öğrenmeniz çocuk oyuncağı olur, canınız isterse de dilden dile zıplarsınız ;)

İndirilecek toplam alan değil o. Kurulumdan sonraki toplam alan. İndirme en fazla 6 GB filan olur.
Aynen o civarlar da çıktı. Teşekkür ederim. 😊
Size tavsiyem, C# ile sıfırdan(ciddi manada sıfırdan) arayüzüne kadar her şeyini yazabilecek düzeye gelmeden farklı bir yöne geçmeye çalışmayın. O seviyeye geldikten sonra yeni şeyler öğrenmeniz çocuk oyuncağı olur, canınız isterse de dilden dile zıplarsınız ;)
Ben şu an Java da iyi yol kat ettim. Umarım bir haftaya kalmaz ona da başlarım. 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı