toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 24 Mayıs 2023 #1 Çözemedim bir türlü, internette de pek bilgi bulamadım. Her bilgisayarı açtığımda karşıma çıkıyor. Evet diyince farklı hatalar geliyor ve bir yere varamıyor. Nasıl çözebilirim?
Çözemedim bir türlü, internette de pek bilgi bulamadım. Her bilgisayarı açtığımda karşıma çıkıyor. Evet diyince farklı hatalar geliyor ve bir yere varamıyor. Nasıl çözebilirim?
KS KS toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 24 Mayıs 2023 #21 300319 dedi: İşe yarayacağını sanmıyorum. İlginç bir hata. 8 yıldır Visual Studio kullanırım. Bu şekilde bir hata almadım hiç. Genişletmek için tıkla... Benim Windows format istiyor galiba, 1 seneden daha uzun süredir format atmadım dellendi oğlan. Yardımınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
300319 dedi: İşe yarayacağını sanmıyorum. İlginç bir hata. 8 yıldır Visual Studio kullanırım. Bu şekilde bir hata almadım hiç. Genişletmek için tıkla... Benim Windows format istiyor galiba, 1 seneden daha uzun süredir format atmadım dellendi oğlan. Yardımınız için teşekkür ederim.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 24 Mayıs 2023 #22 1 seneyi geçtiği zaman format atsanız tabii ki daha iyi olur. Belki yüklediğiniz bir yazılımdan kaynaklı çakışıyor olabilir. Temiz kurulum çözecektir Rica ederim. Artı 0 Eksi
1 seneyi geçtiği zaman format atsanız tabii ki daha iyi olur. Belki yüklediğiniz bir yazılımdan kaynaklı çakışıyor olabilir. Temiz kurulum çözecektir Rica ederim.