Visual Studio KERNEL32.dll hatası

Son bir soru soracağım şu an PC'de 2 GB RAM takılı aynı model 2 GB daha taksam bir ayar vs yapmam gerekiyor mu ve Total'de 4 GB RAM olmuş olur yeterli olur mu ws alıştığımız için değiştirmek istemiyorum.

Hocam Linux Mint Windows'a çok benzer. Linux'a geçince ben Windows'tan çok daha sevmiştim. Sorunuzun cevabı ise sanırım gerekmiyor.

Maalesef SSD yok HDD mevcut, hocam peki linux sistemini geçersem bir sıkıntı yaşarsam tekrar ws 7 ye geçmem için yedek vs alabiliyor muyum ?
HDD ile çekilmez hocam. Ben HDD ile W11 kullanıyorum zar zor sakın yapmayın.

Maalesef SSD yok HDD mevcut, hocam peki Linux sistemini geçersem bir sıkıntı yaşarsam tekrar ws 7'ye geçmem için yedek vs alabiliyor muyum?

Yedek alamazsınız maalesef ama dualboot kurabilirsiniz.
Visual Studio 2022 IDE kullanacaksanız Windows şarttır.
Visual Studio Code kullanacaksanız @ensarinho hocamın dediği gibi Linux Mint Xfce fena olmaz.

Çok hafif dağıtımlar isterseniz puppy gibi dağıtımlar var. Ayrıca Arch tabanlı dağıtımlar deneyebilirsiniz fakat biraz ileri seviye bilgi gerektirir.

İlginiz için ikinizde @ensarinho @xmatugfg çok teşekkür ederim,
Visual Studio 2022 IDE kullanacağım için dediğiniz gibi Windows şart, peki 4 GB RAM ile ws 10 kullansam olur mu?

Hocam en hızlı LTSB 2015 sürümüdür HDD ile kullanan görmüştüm.
İsterseniz bir şansınızı deneyin.

LTSC arşivi.
Windows 10/11 LTSB/LTSC için ISO arşivi

Windows 10 2015 LTSB X64.
https://drive.massgrave.dev/tr_windows_10_enterprise_2015_ltsb_x64_dvd_6850904.iso

Farklı bir ram daha taktım ve toplam ram 4 GB haricinde bir sorum olacak. Şuan kullandığım anakart PEGATRON IPX41-D3 üzerinde eski bir ekran kartı mevcut bunun yerine kullanılmayan bir bilgisayardan çıkardığım MSI GT 730 2GB ekran kartı var taksam çalışır mı uyumlu mudur anakart ile ve şuan takılı Samsung 500 GB HDD var bunun üzerine Seagate 500 GB HDD dahil edebilir miyim eğer edilebiliyorsa Seagate HDD'de Windows kurulu bunu nasıl silebilirim. Veya şöyle birşey yapsam sorun olur mu Seagate HDD'de Windows 10 kurulu bunu direk kullansam Samsung HDD'yi silsem sıkıntı yaşar mıyım?
@ensarinho @xmatugfg

Farklı bir RAM daha taktım ve toplam RAM 4 GB haricinde bir sorum olacak. Şu an kullandığım anakart Pegatron IPX41-D3 üzerinde eski bir ekran kartı mevcut bunun yerine kullanılmayan bir bilgisayardan çıkardığım MSI GT 730 2 GB ekran kartı var taksam çalışır mı uyumlu mudur anakart ile ve şu an takılı Samsung 500 GB HDD var bunun üzerine Seagate 500 GB HDD dahil edebilir miyim eğer edilebiliyorsa Seagate HDD'de Windows kurulu bunu nasıl silebilirim? Veya şöyle bir şey yapsam sorun olur mu Seagate HDD'de Windows 10 kurulu bunu direk kullansam Samsung HDD'yi silsem sıkıntı yaşar mıyım?
@ensarinho @xmatugfg

Çok istiyorsanız ekran kartının çalıştığına emin olduktan sonra takabilirsiniz.
Maalesef 2 ayrı HDD'yi birbirlerine dahil edemiyorsunuz. İstediğinizi kullanabilirsiniz HDD'leri ayrı kullanabilirsiniz.

Çok istiyorsanız ekran kartının çalıştığına emin olduktan sonra takabilirsiniz.
Maalesef 2 ayrı HDD'yi birbirlerine dahil edemiyorsunuz. İstediğinizi kullanabilirsiniz HDD'leri ayrı kullanabilirsiniz.
Ben HDD kısmını yanlış anlattım galiba, 2 tane HDD birlikte çalışmaz mi bilgisayar da yani ikisini ayrı ayrı kullanacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı