darkweeb Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 YouTube'deki kodu aynısını yazıyorum, 5-6 defa kontrol etmeme rağmen caliştiriken hata alıyorum. Sırf bu yüzden 2 hafta calişamadım.
YouTube'deki kodu aynısını yazıyorum, 5-6 defa kontrol etmeme rağmen caliştiriken hata alıyorum. Sırf bu yüzden 2 hafta calişamadım.
f0rd Kilopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 423 Çözümler 13 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #2 Ne hata veriyor? Açıklamasında ne yazıyor? Artı 0 Eksi
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 Hangi dil, hangi kod, hangi satır, hangi hata? Artı 1 Eksi
KS KS darkweeb Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #4 f0rd dedi: Ne hata veriyor? Açıklamasında ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Hatalı kod. TwistyJead dedi: Hangi dil, hangi kod, hangi satır, hangi hata? Genişletmek için tıkla... C# hello world yazıyorum işte en basiti gene de hata alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2024 Artı -3 Eksi
f0rd dedi: Ne hata veriyor? Açıklamasında ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Hatalı kod. TwistyJead dedi: Hangi dil, hangi kod, hangi satır, hangi hata? Genişletmek için tıkla... C# hello world yazıyorum işte en basiti gene de hata alıyorum.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #5 darkweeb dedi: C# Hello World yazıyorum işte en basiti genede hata alıyorum Genişletmek için tıkla... Kodunuzu ve hatayı yollayabilir misiniz? Artı 1 Eksi
darkweeb dedi: C# Hello World yazıyorum işte en basiti genede hata alıyorum Genişletmek için tıkla... Kodunuzu ve hatayı yollayabilir misiniz?
KS KS darkweeb Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #6 Kanka geçen sefer de böyle oldu, silip indirdim düzeldi. Artı -2 Eksi
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.110 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 26 Haziran 2024 #7 darkweeb dedi: Hatalı kod. C# hello world yazıyorum işte en basiti gene de hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok mu zor yazdığın kodu buraya kopyalayıp şu tuşu kullanıp buraya atmak, hatanın da ekran görüntüsünü paylaşmak? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2024 Artı 1 Eksi
darkweeb dedi: Hatalı kod. C# hello world yazıyorum işte en basiti gene de hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok mu zor yazdığın kodu buraya kopyalayıp şu tuşu kullanıp buraya atmak, hatanın da ekran görüntüsünü paylaşmak?
KS KS darkweeb Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #8 TheAny dedi: İşin şakası bir yana. Çok mu zor yazdığın kodu buraya kopyalayıp şu tuşu kullanıp buraya atmak, hatanın da ekran görüntüsünü paylaşmak? Eki Görüntüle 2232759 Genişletmek için tıkla... Kanka C# diliyle Hello World yazdırmak istedim internetten de baktım kod doğru. Yapay zeka da baktı doğru kod doğru. Ben 2 yıl siber güvenlik caliştim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2024 Artı -2 Eksi
TheAny dedi: İşin şakası bir yana. Çok mu zor yazdığın kodu buraya kopyalayıp şu tuşu kullanıp buraya atmak, hatanın da ekran görüntüsünü paylaşmak? Eki Görüntüle 2232759 Genişletmek için tıkla... Kanka C# diliyle Hello World yazdırmak istedim internetten de baktım kod doğru. Yapay zeka da baktı doğru kod doğru. Ben 2 yıl siber güvenlik caliştim.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.110 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 26 Haziran 2024 #9 darkweeb dedi: Kanka c# diliyle Hello World yazdırmak istedim internetten de baktım kod doğru yapay zekaya baktı doğru kod doğru Genişletmek için tıkla... Bak açıklama yapmak yerine kodu ve hatayı atsan, sana da kolaylık olacak, bize de. Tek yapman gereken, kodu kopyalayıp yapıştırmak. Hatanın da metnini paylaşmak. Neden bu kadar zor bunu yapmak? Altı üstü kodu ve hatayı paylaşacaksın. darkweeb dedi: Ben 2 yıl siber güvenlik caliştim Genişletmek için tıkla... Belli belli. Artı 1 Eksi
darkweeb dedi: Kanka c# diliyle Hello World yazdırmak istedim internetten de baktım kod doğru yapay zekaya baktı doğru kod doğru Genişletmek için tıkla... Bak açıklama yapmak yerine kodu ve hatayı atsan, sana da kolaylık olacak, bize de. Tek yapman gereken, kodu kopyalayıp yapıştırmak. Hatanın da metnini paylaşmak. Neden bu kadar zor bunu yapmak? Altı üstü kodu ve hatayı paylaşacaksın. darkweeb dedi: Ben 2 yıl siber güvenlik caliştim Genişletmek için tıkla... Belli belli.
KS KS darkweeb Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #10 TheAny dedi: Çok mu zor yazdığın kodu buraya kopyalayıp şu tuşu kullanıp buraya atmak, hatanın da ekran görüntüsünü paylaşmak? Eki Görüntüle 2232759 Genişletmek için tıkla... Dostum haklısın PC başında değilim bu yüzden atamıyorum en kısa zamanda atacağım Artı 0 Eksi
TheAny dedi: Çok mu zor yazdığın kodu buraya kopyalayıp şu tuşu kullanıp buraya atmak, hatanın da ekran görüntüsünü paylaşmak? Eki Görüntüle 2232759 Genişletmek için tıkla... Dostum haklısın PC başında değilim bu yüzden atamıyorum en kısa zamanda atacağım