Çözüldü Visual Studio Kullanırken DVD-ROM'dan Ses Gelmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alptungalar2

Decapat
Laptop kullanıyorum. Visual studio'da herhangi bir C++ veya C# projesini çalıştırıp hata ayıklamayı kapattığım an DVD-ROM'dan ses geliyor. Ses dediğim normalde CD taktığımda gelen sesle birebir aynısı. Sanki CD okumaya çalışıyor gibi. Nasıl düzeltebilirim bunu? Yardımcı olursanız minnettar olurum.

Çözüm
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Benim gibi bu durumu yaşayanlar varsa hizmetlerden Visual Studio Standart Collector Service'i devre dışı bırakabilirsiniz.
Aynısı benim bir önceki Qosmio x870 laptopumda da oluyordu. Bazı oyunlara girişte, bazı uygulamalarda oluyordu. Sanırım bu bilgisayarın bileşenleri ile alakalı bir durum çünkü bana hizmet ettiği 5 yıl boyunca 3-4 defa formatlamıştım yine o ses geliyordu.

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Benim gibi bu durumu yaşayanlar varsa hizmetlerden Visual Studio Standart Collector Service'i devre dışı bırakabilirsiniz.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…